Een mooie huid | jong geleerd is oud gedaan by Toonruit

De afgelopen jaren is er steeds meer duidelijk geworden wat huidverzorging betreft. Smeren, smeren, smeren is het advies en het vermeiden van direct zonlicht. Dat dit huidonderhoud niet begint met de eerste jeugdpuistjes leer ik van Patty en Marieke van Teenz Skin Store. Zelfs voor Juppertje (10) is het verstandig te leren omgaan met huidverzorging. Immers: jong geleerd is oud gedaan.

Voor Love4Kidz mag Jupper een tweetal producten uittesten uit het assortiment van Teenz Skin Store. Een webshop met huidverzorgingsproducten speciaal voor jongeren vanaf 7 jaar die veilige en biologische producten aanbieden speciaal voor de tere kinderhuid.

Juppertje krijgt na een huidanalyse de producten van Too Fruit als het perfecte product. Dit merk is speciaal voor de mini Teenz, kids van 7 tot 12 jaar. De producten zijn mild en verzorgend voor de spciale pre-tiener en kinderhuid. Omdat Jupper last heeft van een droge eczeem-achtige huid en hier en daar al kleine oneffenheidjes begint te vertonen, kiezen we voor een de TooFruit gezichtscrème en de foam wash.

Teenzskinstore-kinder-huidverzorgingTeenzskinstore-kinder-huidverzorging

Wat meteen opvalt als het pakketje binnenkomt is het design. Erg uitnodigend voor meiden. Zeker omdat Teenz Skin Store bij het pakketje ook een haarband en sponsje heeft gedaan zodat testen nog leuker wordt. Jupper is enthousiast over de vormgeving. De pomp op beide producten is robuust en geeft een juiste dosering in 1 druk op de knop. Op de verpakking staat goed te zien waarom Too Fruit haar naam heeft gekregen: de fruitsoorten staan in full colour op de verpakking.

Eerst beginnen met de foam wash. Deze ruikt heerlijk naar ananas en kokos. Twee vruchten die er daarnaast voor zorgen dat de huid licht gepeeld en gereinigd wordt. De radijswortel en de blauwe bessen hydrateren en verzachten de huid. Jupper is razend benieuwd. Ze verdeelt de schuim over haar handen. Het voelt heerlijk zacht aan. Ook het aanbrengen op de huid gaat eenvoudig en zonder problemen. Na het aanbrengen, spoelen we het gezicht schoon met lauw water en deppen het droog.

Teenzskinstore-kinder-huidverzorging Teenzskinstore-kinder-huidverzorging Teenzskinstore-kinder-huidverzorging Teenzskinstore-kinder-huidverzorging Teenzskinstore-kinder-huidverzorging Teenzskinstore-kinder-huidverzorging

Hierna brengen we de gezichtscrème aan. Deze is op basis van banaas en fijgen. Ook deze geur is niet onherkenbaar aanwezig. Zelf ben ik van van vijgen, dus dat is gelijk een extra pluspunt. De natuurlijke creme is ook eenvoudig op het gezicht aan te brengen en voelt zacht aan. Het is geen dikke creme waardoor hij gemakkelijk door de huid wordt opgenomen en niet vettig aanvoelt. Iets wat voor een jonge energieke meid een heel groot voordeel is.

Teenzskinstore-kinder-huidverzorging Teenzskinstore-kinder-huidverzorging Teenzskinstore-kinder-huidverzorging Teenzskinstore-kinder-huidverzorging

Jupper gebruikt de creme en foam wash nu ruim 3 weken en haar huid is er duidelijk van opgeknapt. Hoewel ze nog geen jeugdpuistjes heeft, heeft ze helaas wel droge rode plekjes op haar huid. Deze zijn door het dagelijks smeren zeker zachter en minder opvallend. Daarnaast is het voor onze kleine grote meid ook goed om het verzorgen van de huid als een dagelijkse routine in te voegen in haar opstaan en naar-bed-gaan ritueel. Hier zal ze op latere leeftijd zeker baat bij hebben.

Teenzskinstore-kinder-huidverzorging

Too Fruit staat op Jupper haar verlanglijstje voor Sinterklaas … en daar mag Teenz Skin Store best trots op zijn.

Too Fruit | Foam wash – €14,50 | Creme Gourmande – €20,50 | verkrijgbaar bij Teenz Skin Store

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: