Trolls, hoe kan je er niet verliefd op zijn?

[Speelgoed] Vroeger had ik een plank vol kleine naakte kereltjes met gek gekleurd pluizig haar. Het wakkerde mijn verzamelwoede goed aan, want ik kon geen genoeg krijgen van de trollen … vooral vanwege het gekke haar. Dit ingedutte verzamelvlammetje is weer gaan wakkeren sinds de winkels vol liggen van de Trolls 2.0. Nog steeds zijn het gekke naakte kereltjes met pluizig haar, maar ze zijn niet allemaal man en sommigen hebben zelfs kleren aan. Toch I love ‘em.

troll-trollen pixabay

trolls-trollen-9

Trolls, de grappige animatiefilm vol trollen met in de hoofdrol Knoest, Guy en Poppy. Een familiefilm die je zeker gezien moet hebben. Al is het alleen om verliefd te worden op die gekke mannetjes (en vrouwtjes). Alleen een film verzamelt niet zo gemakkelijk. Dat moeten ze bij Hasbro en Jacob Company ook gedacht hebben na het zien van de film. De film schreeuwt namelijk om tastbare trollen: pluchen trollen, speelsets, poppen, etui’s en tassen. Waarom? Omdat de gezichtjes roepen om een knuffel en de haren om een borstel.

trolls-trollen-4

trolls-trollen-8

Trollen 2.0

De trollen van tegenwoordig zijn zoveel leuker dan die van vroeger. Mijn verzamelwoede is dan ook flink opgelaaid. Het is toch super leuk om je eigen Troll Town te creëren met die gekke trollen. De kapsalon zorgt voor de leukste kapsels en geeft elke troll zijn of haar unieke uiterlijk. Zo heb je gelijk een excuus om eindeloos te kammen.

Gelukkig sta ik niet helemaal alleen in mijn liefde voor die gekke figuurtjes. Zoonlief is ook verliefd op de trollen. Zelfs voor de film gezien te hebben, besloot hij om Guy als z’n nieuwe beste vriend te omarmen. Vanaf de dag dat het gekke glitter kereltje met zijn grijze haar ons huis is binnengestapt, gaat hij overal met onze junior naar toe. Zo drinken ze samen een Fristi. En zijn ze al gesnapt op een heus weekendje weg. Guy is z’n nieuwe bff. Eentje die je zo nu en dan ook moet borstelen. Daar nodigt de haardos wel toe uit. “Kom hier Guy”, roept de kleine man dan. “Ik moet je even op luizen controleren.”

trolls-trollen

trolls-trollen-6

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: