Tromper | shirt en romper in 1

Al sinds de geboorte van mijn oudste zoon ben ik fan van de Tromper. Hoe handig deze shirt en romper in één. Vind jij het ook zo jammer om zo’n leuke romper te laten verdwijnen onder een shirtje? Houd je ook niet van de broek-over-shirt-look? De Tromper is voor mij een uitkomst: een rompertje waarvan je een deel over het broekje kan hangen alla een shirtje!

De nieuwste printjes van de Tromper zijn stoer en super leuk om deze zomer de blits te maken. Hoe geweldig zijn de trompertjes met de korte broek met klein streepje en een licht gekleurd shirtje erboven. Ideaal voor de warme zomerdagen die zeker nog gaan komen. Ze kunnen prima gedragen worden als een pakje, maar ze zijn ook geweldig met een leuk broekje. Zo creëer je eenvoudig verschillende outfits.

Tromper zomercollectie 2013

Door dat je het bovenste gedeelte van de Tromper als shirtje over de broekrand kunt hangen, krijg je een echt ‘shirt-op-broek-effect’. Zo hoef je een leuke romper nooit meer te verstoppen onder een ander shirtje.

Tromper | verkrijgbaar in de maat 50 t/m 104 | prijzen vanaf €22,95 | Tromper 

 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: