Trunki voor kleine reizigers!

Het is geen nieuws dat wanneer je op vakantie gaat met je kleintje, je te maken krijgt met verveelde en vermoeide kinderen. Voor deze kleine wereldreizigers is er nu Trunki. Trunki is een unieke, leuke reiskoffer in een grappig design. Oersterk, superhandig en vol verrassingen. Met een inhoud van ruim 18 liter kunnen er genoeg belangrijke zaken in opgeborgen worden, maar mag hij in het vliegtuig mee als handbagage. Relaxt op vakantie gaan wordt een feit!

De vrolijke rolkoffertjes Trunki zijn speciaal ontworpen om te vermijden kinderen geen zware tassen hoeven te dragen en daardoor hun rug overbelasten. In vrolijke kleuren en grappige uitstraling zijn ze daarnaast direct te onderscheiden tussen alle andere koffers. Zo heb je namelijk geen normale koffer, maar een prinsessenkoets, een brandweerwagen, een tijger, een lievenheersbeestje en zelfs een Gruffalo. In elke koffer vindt je een kleine attentie die bij het onderwerp van jouw Trunki past. Zo vindt je in het koffertje van Brandweerauto Freddie een bijltje en brandweerhelm en in die van de Gruffalo een stickervel om de koffer te customizen.

trunki_bee1

Door de vier wieltjes kan Trunki makkelijk voortgetrokken worden, maar ook wanneer je ergens moet wachten is de Trunki veelzijdig. In het midden is een kleine verlaging aangebracht, hierdoor kan Je kind er zelf op rondrijden, op zitten om uit te rusten en natuurlijk rustig spelen met alle vertrouwde speeltjes van thuis die veilig opgeborgen zitten in het stevige kunststof koffertje. Trunki heeft daarnaast een inhoud van ruim 18 liter en mag in het vliegtuig mee als handbagage.

Ook terug van vakantie is de Trunki veelzijdig te gebruiken: wanneer je kind uit gaat logeren, voor een weekendje weg of gewoon als bewaarkoffer op de kinderkamer.

Veiligheid staat bij Trunki voorop. Het is zodanig ontworpen dat omkantelen voorkomen wordt. De oortjes zijn niet alleen grappig om zien, maar dienen meteen als handgreep waaraan je kind zich kan vasthouden tijdens het rijden.

Trunki wordt aanbevolen voor peuters van 3 tot 8 jaar. Verkrijgbaar in 6 verschillende uitvoeringen en kleuren. Het gewicht van de Trunki is 1,7 kilo met een maximaal belastbaar gewicht van 50 kg. Je hebt al je eigen Trunki vanaf circa 34,99 euro. Een Gruffalo kost circa 40 euro. Trunki is verkrijgbaar bij Zippytoys. Kijk voor meer informatie op www.trunki.com

written by

The author didn‘t add any Information to his profile yet.
Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: