Twinning met Nutcase | Matching helmen voor ouders en kids

Matching outfits voor moeder en dochter en vader en zoon zijn hot op het moment. Twinning is het allemaal. In haute couture, in prêt a porter en nu ook in accessoires. Nutcase springt handig op deze hype in met een ouder-kind lijn. Ideaal als Vaderdag cadeautje. 

Een goed idee van Nutcase om matching helmen te introduceren voor ouder en kind. Immers goed voorbeeld, doet goed volgen. Als papa of mama met een hippe helm op, op de fiets stappen, dan doen de kinderen veel sneller mee.

nutcase helm ouder en kind love4kidz

Nutcase | Goed voorbeeld doet goed volgen

Uit eigen ervaring weet ik dat het dragen van een helm voor een kind niet altijd ‘eerste prioriteit’ is. Vaak genoeg heb ik een discussie met de kleinste dat zijn helm echt verplicht is als we naar het zwembad fietsen. “We komen langs een gevaarlijk kruispunt”, “Het is erg druk op de weg”, “We moeten een stukje over de weg fietsen zonder fietspad”. Allemaal heel plausibele redenen, maar soms wil je gewoon dat ze luisteren omdat de helm ook voor een stukje rust zorgt bij de ouders (bij mij) zelf.

Helemaal blij ben ik dan ook dat Nutcase heeft besloten om haar mini-helmen ook in volwassen maten uit te brengen. Nu heb ik een stok achter de deur om het volgende fietstochtje aan te gaan. “Kijk wij dragen ook een helm”. Het argument dat hij niet meer klein is en ook zonder helm kan fietsen is hiermee gelijk van tafel geveegd.

 

Meer weten over de Nutcase helmen? Lees hier onze review ‘Veilig en hip in het verkeer met de helmen van Nutcase’.

 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: