Lekker twinning in de unisex shirts van RAINE

Eigenheid, uniek, en jezelf zijn vind ik heel belangrijk. Niet alleen van binnen, maar zeker ook van buiten. Alleen, soms, heel soms moet je even van je geloof afstappen en je gelijkheid omarmen. De gelijkheid met je kindje bijvoorbeeld. Hoe? Door aan twinning te doen met de unisex mini-me shirts van RAINE. Love them!

Alle drie mijn kinderen hebben een heel eigen karakter en ontwikkelen zich tot drie heel andere volwassenen. Heerlijk om te zien en iets dat ik zeker toejuich. Hoe fijn als je helemaal jezelf kan zijn. Ook in hun kleding keuze zijn ze allemaal heel anders. Kiest oudste zoon het liefste voor dandy-achtige kleding inclusief jasje-dasje-hoedje. Zo is onze jongste de urban edgy rebel van het gezin. Dochterlief daarentegen hult zich het liefst in eigen gemaakte ontwerpen of combinaties, met als laatste hype ‘Harry Potter’. Hiervoor hult ze zich in traditionele Engelse schooluniformen met de kleuren van Zweinstein.

Rocking the RAINE unisex shirts

Hoe ik deze eigenheid ook toejuich. Toch ben ik gevallen voor de shirts van RAINE. Hun unisex shirts zijn super gaaf en zowel voor meisjes als jongens helemaal hip. Door hun teksten ‘Dragon Rockstars’ en ‘Future Rebels’ zijn zowel urban, hip en eigenzinnig, maar ook prima te dragen onder een strak pak. Stijl overschrijdend dus!

twinning RAINE rocking ballerina's unisex mini-me love4kidz

twinning RAINE rocking ballerina's unisex mini-me love4kidz

twinning RAINE rocking ballerina's unisex mini-me love4kidz

Mom & Me shirts

Daarnaast word ik helemaal blij van hun mini-me uitgaves van de shirts voor mama en kind. Hoe leuk zijn de shirts ‘Mother of Dragons’ en ‘Raising Rebels’. Lekker samen ‘twinning‘ terwijl je wel je eigen stijl behoudt. Zo kan je natuurlijk het shirt op heel andere manieren stijlen. Maar een keertje helemaal hetzelfde is – ik ben heel eerlijk – toch ook wel een beetje leuk. Natuurlijk hoef je niet eens tegelijkertijd het shirt te dragen. Ook los van elkaar zijn ze geweldig leuk.

Meer blogs over mini-me en twinning vind je hier

twinning RAINE rocking ballerina's unisex mini-me love4kidz

twinning RAINE rocking ballerina's unisex mini-me love4kidz

RAINE – Rocking Ballerina’s en Rocking Brats

Raine is een ambitieus lifestyle merk voor Rocking Ballerina’s; vrouwen die zich herkennen in een stoere, vrouwelijke stijl; nonchalant, verzorgd , stijlvol en rebels. Raine is er ook voor kids (3-12 jaar) Een eigenwijze stoere meisjes collectie voor de mini-me Rocking Ballerina’s. Boys worden Rocking Brats in stoere outfits van Raine.

Raine vertelt het verhaal over een jonge Indiaanse Amerikaanse ballerina; Raine Fawler:
een professioneel balletdanseres in de jaren zeventig, met een ruige leefstijl. Twee uitersten. Verliefd op het balletdansen, genietend van muziekfestivals, en luisterend naar rockmuziek
zocht ze naar haar identiteit. Raine Rocking Ballerina’s is de perfecte mix van vrouwelijk en rebels.

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: