Uittip | Festival van OERRR

Heb je zondag 17 mei nog niets in de agenda? Hou deze dag dan vrij, want heeft het Festival van OERRR plaats. Een dag vol avontuur bij Netl de Wildste Tuin in Kraggenburg. 

Een dag vol avontuur dat ga je beleven in Netl de Wildste Tuin tijdens het festival van OERRR. Want op 17 mei wordt daar de wereld omgetoverd tot de wereld van OERRR. Op deze zondag mag je glijden door de modder, de bamboejungle in duiken en jezelf leren camoufleren. Hoe leuk is dat? Zeker als je ook nog kan leren vuur maken, met pijl en boog schieten en genieten van theater en muziek. Een dag propvol spannende momenten in de natuur.

OERRR_Kraggenburg_FlyerA5_0

De natuur staat in het festival van OERRR natuurlijk centraal. Terug naar de natuur. Leren hoe je met de natuur omgaat, maar vooral genieten van de natuur. Al deze elementen komen op het festival van OERRR aan bod. Een dag voor de hele familie. Want terwijl kinderen zich onderdompelen in de natuur van OERR, kunnen ouders heerlijk ontspannen op het terras van Netl en luisteren naar muziek. Zelfs aan kleine kindjes is gedacht. Voor hen is een speciaal mini-plein van OERRR ingericht.

OERRR_Kraggenburg_FlyerA52

Festival van OERRR! | zondag 17 mei van 11-16 uur | Netl de Wildste Tuin in Kraggenburg | €7,50 p.p. – kinderen tot 3 jaar gratis – gratis voor leden van Natuurmonumenten met gezin 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: