Uittip | Herfst in OERRR

Een Herfstvakantie hoort eigenlijk in het teken te staan van ‘buiten’, ‘bos’, ‘knutselen’, ‘blaadjes’, ‘paddenstoelen’ en alle andere leuke herfstige dingen. Gisteren lieten we je al kennismaken met de activiteiten rondom paddenstoelen zoeken. Vandaag nemen we je weer mee het bos in om te zien wat er nog meer te beleven valt.

Trek je laarzen aan, we duiken ook vandaag met een Uittip het bos in. Op zoek naar paddenstoelen, kastanjes, spinnen en alle het andere moois wat er te zien valt in een najaarsbos. Wat is er leuker om na zo’n wandeling thuis te komen met een tas vol bijzondere vondsten. Hier kun je namelijk eindeloos met knutselen om zo je thuis om te toveren in een herfsthuis.

oerrr-natuurmonumenten-love4kidz

Op de website van OERRR vind je diverse speeltips om je buiten heerlijk uit te leven of binnen te knutselen met je gevonden voorwerpen. Ook vind je er een uitgebreide activiteitenkalender. Van leren toveren op een echt kasteel, insectenhotels maken, huifkartochten tot de Nacht van de Nacht. Sommige activiteiten zijn spannend, andere leuk, gezellig of ruig. De keuze is aan jou!

oerrr-natuurmonumenten-love4kidz
Fijne vakantie

 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: