Uittip | De Smurfen en het verloren dorp in de bioscoop

Smurfen, die kleine blauwe vriendjes met hun gekke puntmuts laten de marketingmachine van bedrijven weer op volle sterkte draaien. Zo steken ze hun neus in het Mac Donalds Happy Meal. Zitten ze verstopt in de weekboodschappen van Plus Supermarkten en zijn herhalingen van de serie te zien op Netflix. Dat allemaal omdat ze de bioscoop veroveren met de film ‘Smurfen en het verloren dorp’. Een vrolijke, spannende en ontroerende film voor het hele gezin.

Smurfen, we sparen ze hier natuurlijk enthousiast mee. Opeens steken de blauwe mannetjes hun gele concullega’s naar de troon. Het is Smurfen wat de klok slaat. Bedrijven springen handig op de nieuwste familiefilm ‘Smurfen en het Verloren Dorp’ in . Zo krijg je bij elke €10,- aan boodschappen bij de Plus een zakje met een Smurf die je in een verzameldoos kan stoppen. Op elk zakje zit tevens een spaarzegel om een grote pluchen knuffel voor slechts €4,99 + 10 spaarzegels te kopen. Beetje jammer dat wij er pas net achter komen dat de spaarzegel niet in het zakje (zoals gewoonlijk) maar OP het zakje zit. Er ligt dus al een hele verzameling knuffels in de prullenbak.

de smurfen en het verloren dorp bioscoopfilm plus supermarkt

Ook Mac Donalds springt in op de Smurfen hype door in haar Happy Meal een paddenstoelenhuisje met twee bewaar Smurfen te stoppen. Wil je ze allemaal sparen, dan moet je wel een aantal weken lang minstens één keer per week naar de Mac.

de smurfen en het verloren dorp bioscoopfilm mc donalds

Netflix zou Netflix niet zijn als ze geen ruimte zouden bieden aan de nieuwste kinderfavoriet. Haalden ze eerder onder luid protest Frozen van het scherm, toch weten ze elke keer weer de juiste golden oldies te plaatsen zodat je in combinatie met de bioscoopfilm een hele serie hebt. Zo kon je eerder al Kung Fu Panda 1 en 2 bekijken terwijl deel 3 in de bioscopen draaide. Niet slecht bedacht, want hier in huis kijken ze met heel veel plezier de oude afleveringen van de Smurfen terug.

De Smurfen en het Verloren Dorp

Dat de marketing zijn uitwerking binnen ons gezin niet mist, blijkt uit het feit dat zoonlief de Smurfenfilm boven aan zijn must see lijstje had staan. De meivakantie is dan een uitgelezen mogelijkheid om lekker vroeg op een doordeweekse dag in een rustige bioscoopzaal van de film te gaan genieten. Zo togen we dan ook gezellig naar Kinepolis voor De Smurfen en het Verloren Dorp.

de smurfen en het verloren dorp bioscoopfilm

de smurfen en het verloren dorp bioscoopfilm

Het verhaal van de film

Deze Smurfenfilm draait helemaal om Smurfin. Hoewel ze wordt bijgestaan door haar beste vrienden Potige, Brilsmurf en Klungel (Team Smurf) wordt al snel duidelijk dat het enige meisje in het Smurfendorp de spannende klus moet klaren.

Smurfin vindt een mysterieuze landkaart die naar het Verloren Dorp leidt. Samen met haar drie vrienden gaat ze op een spannende speurtocht naar dit verloren dorp. Ze gaan door het verboden bos waar ze tal van avonturen beleven voor ze bij het geheimzinnige Verloren Dorp aankomen. Helaas heeft de gemene tovenaar Gargamel ook het pad gevonden en volgt hij de blauwe vriendjes. Tijdens deze zoektocht ontdekken ze het allerbelangrijkste in de geschiedenis van de Smurfheid. Wat dat is … dat moet je zelf gaan zien.

De Nederlandse stemmen zijn van: Pip Pellens, Johnny de Mol, Bartho Braat, Kasper van Kooten, Hugo Kennis, Sarah Nauta, Ellen ten Damme, Jelka van Houten, Kees Tol, Koos van Plateringen, Roy Donders, Diederik Jekel en Tygo Gernandt.

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: