Ukkepuk |Stoere meubels van eigen bodem

Ukkepuk is een Nederlands bedrijf dat met hun vormgeving een statement wil maken in kindermeubel-land. Hun serie kinderkamer-meubels is niet alleen vernieuwend, opvallend, maar zet ook duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid centraal. Alles waar je als ouders blij van wordt.

Vier collecties voeren ze bij Ukkepuk: Stoer, Vrolijk, Leuk en Sterk. Voor elke sfeer een kinderkamer dus! De collecties van Ukkepuk zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen welke sterk en krasbestendig zijn afgewerkt. Hierdoor is het niet alleen duurzaam en van hoge kwaliteit, maar blijft het ook een kinderleven lang mooi. Elke collectie heeft zijn eigen stijl en gevoel, maar toch sluiten ze naadloos op elkaar aan en herken je zonder moeite een echte Ukkepuk.

Onze favoriet is de meubelserie Leuk. Deze strak en rustig vormgegeven collectie is een echte eyecatcher. De kasten en het ledikant lijken op blokken te staan, waardoor een dynamisch effect ontstaat zonder overbodige details. Dit effect komt vooral tot zijn recht bij het ledikant. Deze heeft rondom openingen, zodat je kindje vanuit elke hoek zicht heeft op wat er gebeurt. De kasten hebben geen zichbare grepen, wat voor een strak geheel zorgt.

Ukkepuk, kindermeubels, ledikant, babybedje, babykamer, kinderkamer

Natuurlijk mogen we de serie Sterk, Stoer en Vrolijk niet vergeten. Meubelserie Sterk is – de naam zegt het al – een krachtige serie. De meubels staan stevig op de vloer met dikke schuinlopende poten. Het ledikant heeft een praktisch uitneembaar hek. Hierdoor ontstaat een juniorbedje waar je kindje tot circa vier jaar in kan slapen. Het Sterke karakter van de serie ontstaat ook door de grote open handgrepen waarmee je de kasten en grote lades opent. Leuk detail: de lades zijn zelfsluitend.

Ukkepuk, kindermeubels, ledikant, babybedje, babykamer, kinderkamer

Meubelserie Vrolijk heeft als enige een juniorbed in haar collectie. Door de ronde handgreepjes, poten en hoeken, is dit met recht een vrolijke serie. Perfect geschikt voor kleine kindjes.

Ukkepuk, kindermeubels, ledikant, babybedje, babykamer, kinderkamer

Wil je liever stevig en krachtig in je schoenen staan? Dan kies je zeker voor de serie Stoer. Deze collectie is voorzien van robuuste eikenbalken als basis en heeft verder strakke lijnen die een stoere look geven aan het geheel. Wow.

Ukkepuk, kindermeubels, ledikant, babybedje, babykamer, kinderkamer

De collectie van Ukkepuk  wordt ontworpen door Paul Nederend een Nederlands ontwerper die altijd op zoek is naar het perfecte kindermeubilair. De ontwerpen in zijn collectie zijn dan ook ook trendy, exclusief en uniek. Zo kun je bij elke sfeer een passend meubelstuk vinden.

Ukkepuk | prijzen vanaf 899,- voor een ledikant, | demontabel | 100% eikenhout | Nederlands fabricaat

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

One Response to "Ukkepuk |Stoere meubels van eigen bodem"

  1. Love4kidz | Gaaf! de box van Ukkepuk - Love4kidz says:

    […] schreven we al over de kinder- en babymeubels van Ukkepuk. De collecties Stoer, Sterk, Vrolijk en Leuk komen uit het brein van Paul Nederend. Na meerdere […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: