Urban & Sporty met Nike | Outfit of the Day

Verliefd worden op een paar sneakers … Ik had het nooit voor mogelijk gehouden. Alhoewel, ja ik wist wel dat het bestond, maar niet dat het een paar van de concurrent betrof. Maar, ik beken … Ik ben head over heels gevallen voor een paar kekke zwarte nike sneakers. Ze zijn te leuk.

Je kan me – eerlijk waar – altijd op mijn Adidas Originals zien rondstappen. Heerlijke sneakers waar ik zelf heel blij van wordt omdat ze zowel met een jeans, pantalon als met een rokje ideaal te combineren zijn. Nooit had ik dan ook kunnen dromen dat mijn nieuwe liefde bij de concurrent gevonden werd in de vorm van een paar hippe zwarte sneakers van Nike.

Nike en Adidas. Geen idee of de vete nog bestaat, maar vroeger was het wel een dingetje. Je was of van de van de een of in love met de tweede. Allebei was uitgesloten. Kon niet. Maar tijden veranderen. Of in ieder geval: mensen veranderen. Want sinds twee weken ben ik in het bezit van een paar zwarte gympen van Nike. Of liever, mijn zoon heeft z’n witte Adidasjes – want te klein – ingeruild voor een paar zwarte van Nike. En ze zijn leuk! En ze zitten lekker! En ze zijn makkelijk. Moet ik nog verder zwijmelen of hebben jullie genoeg aan de foto’s?

ootd nike kids fashion soocofootbar,

ootd nike kids fashion soocofootbar,

Klittenband = anti stress

Oké, oke, het zijn gewoon zwarte sneakers dat realiseer ik me wel. Maar deze hippe stappers zijn voor zoonlief gewoon ideaal. Niet alleen zitten ze heerlijk. Ze zijn makkelijk schoon te maken. Voorzien van een stevige zool en helemaal geweldig: vast te maken met een klittenband sluiting. De veters zitten er gewoon voor de lol. Dit scheelt mij ’s ochtends heel veel stress met – op het laatste moment – veters dicht maken. Daarnaast kan zoonlief ook zelf z’n schoenen open en dichtmaken. Helemaal handig als hij schoolgym heeft en meester geen tijd heeft om te helpen. Een win-win-situatie voor iedereen.

soocofootbar socoo kinderschoenen nike sneakers

soocofootbar socoo kinderschoenen nike sneakers

Hoewel de schoen er in vele kleuren verkrijgbaar is, kiezen wij voor het ingetogen zwart. Dit omdat deze kleur super goed combineert met zowel winter als zomerkleding en gemakkelijk qua stijl aan te passen is. Onder een chino staat de schoen prima en onder een jogg zorgt de sneaker voor een hip, maar sportief tintje. Daarnaast is zwart voor kleine druktemakers een veilige kleur.

Nike Downshifter 7

De Nike Downshifter sneaker heeft een upper van mesh met overlays van zachte nubuck. De Nike swoosh is aan beide zijden uitgevoerd in het wit. De sneaker is makkelijk aan te trekken door middel van de elastische veters en een strook klittenband. De witte zool is gemaakt van rubber en heeft een zwarte onderlaag. De voering en het voetbed zijn beide gemaakt van zwart textiel.

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: