Valentijntip | Sieraden van Lennebelle

Ken je Lennebelle Petites al? Sinds ik dit sierlijke sieradenmerk tegen kwam op het 100% Mama Event in Rotterdam. Toen waren er nog geen campagnebeeld voorhanden. Nu wel!! Zo kan je – net voor Valentijn joehoe – kennis maken deze mama en kind sieraden.

Sieraden en kindjes vind ik niet altijd een perfecte combinatie. Vooral sieraden bestaand uit kraaltjes vind ik een ‘no-go’ zeker heel kleine kinderen. Maar de sieraden van Lennebelle Petites zijn alles behalve gemaakt van kraaltjes, daarnaast zitten ze goed en stevig in elkaar waardoor ze veilig zijn voor kinderen. Daarnaast moet ik eerlijk bekennen dat ik ook niet om de mooie sierlijke ontwerpen van de armbandjes heen kan. Zeker omdat ze zowel voor kindje als voor mama te verkrijgen zijn. De ideale Valentijntip voor elke nieuwbakken mama.

Queen bee daughter sfeer Rainbow necklace

Wat vooral aanspreekt in de ontwerpen zijn de eenvoud en de sierlijkheid. Zeker rond het polsje van een klein meisje wordt het armbandje nooit schreeuwerig, maar blijft heel verfijnd en elegant. Ook voor mama’s een welkome afwisseling tussen al het armdandy geweld van tegenwoordig. Wil je toch meer bling-bling? De armbandjes van Lennebelle zijn ook ideaal om te combineren met andere kleine armbandjes om zo een vrolijk en eigen geheel te krijgen.

Alle armbandjes zijn gemaakt van sterling silver en verguld met RJC gecertificeerd 18K goud. Alle edelstenen zijn er met de hand tussen gezet.

Universe mother sfeer

De persoonlijke favoriet is voor mij: de Stargazer. Dit ragfijne armbandje is voorzien van zilveren bedeltjes van een wolkje, sterren en een vallende ster. Ook de Miss Universe armband vind ik heel schattig. Stoer ook met de bedel van een planeetje. Naast het armbandje voor mama en kindje is er ook een ketting variant van bijna alle ontwerpen.

cache_500_500_0_100_100_16777215_Stargazer daughter bracelet sfeercache_500_500_0_100_100_16777215_Universe daughter sfeer

Als kers op de taart krijg je de sieraden van Lennebelle ook nog eens in een prachtige cadeauverpakking. Het sieraad hangt in een glazen buisje met kurk. Deze wordt verpakt in een prachtig cadeaudoosje. Het glazen buisjes kun je heel goed als bewaardoosje gebruiken. Super bedacht! Zo geeft je niet alleen een sieraad cadeau, maar ook een herinnering.

packaging cache_500_500_0_100_100_16777215_Stargazer set product 1

 

Lennebelle Petites | mama-kind sieraden | armbandjes vanaf €49,- | Lennebelle

 

 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.
Related Posts

2 Responses to "Valentijntip | Sieraden van Lennebelle"

  1. Frederique says:

    Ze zijn erg mooi en wat prachtig verpakt. Ik ga het zeker onthouden als cadeau voor een keer.

  2. Judith says:

    Een geweldig mooi sieradenmerk. Echt helemaal fan van! X, Judith

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: