vandriest m.o.b. | Mother of Bengh

Als fan van Bengh per principesse en Bor*z kan ik mijn geluk niet op. Brein en designer achter deze twee geweldige kindermerken Hetty van Driest besluit ook een dames collectie te ontwerpen. Onder de naam vandriest m.o.b. staat dit nieuwe merk voor een zachte, stijlvolle collectie vol klassieke kleuren.

vandriest m.o.b. staat voor Van Driest Mother of Bengh. Een naam die alles zegt, want Hetty van Driest is het brein achter de geweldige kinderkleding merken: Bengh per principesse en Bor*z. Nu komt ze – eindelijk – met een collectie voor mama’s. Dat moet wel een instant hit zijn. Want met haar gevoel voor kleur, design en keuze in materiaal onderscheiden alle drie Van Driest haar merken zich van de massa.

vandriestmob, dameskleding, fashion, bench per principesse, borxz, fashion vandriestmob, dameskleding, fashion, bench per principesse, borxz, fashion

vandries m.o.b. bestaat niet uit een vaste collectie. Wanneer er inspiratie, zin en tijd is ontstaan er nieuwe ontwerpen zonder zich vast te houden aan de seizoenen. Nu zijn er vesten en en kanten shirts verkrijgbaar. Allemaal met ingetogen kleuren, met hier en daar een kleurrijke uitspatting. Gewoon voor als je er zin in hebt.

vandriestmob, dameskleding, fashion, bench per principesse, borxz, fashion

Eigenlijk kunnen we er niet veel meer aan toevoegen. De foto’s spreken voor zich.

Vandriest m.o.b. | maten: S, M en L

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: