Veiligheid | Bugaboo vervangt draagbeugel

Bugaboo vervangt de draagbeugel van de Bugaboo Cameleon3. Uit testen is gebleke dat deze kan breken. Deze voorzorgsmaatregel neemt Bugaboo omdat veiligheid en het welzijn van ouders en kind altijd voorop moet staan.

Het vervangen van de draagbeugel is alleen nodig bij de Bugaboo Cameleon3 met de serienummers: S|N 190101115300001 tot S|N 190105124800215. Bij deze kinderwagens is er een kans dat de draagbeugelconnectoren – die de draagbeugel met wieg of stoel verbinden –  kunnen breken. Hierdoor kan een valrisico ontstaan.

Bugaboo Cameleon 3

Alle eigenaren van een Bugaboo Cameleon3 met een serienummer uit bovenstaande reeks krijgen kosteloos een vervangend exemplaar dat wel goed door de test is gekomen.

Klanten met een huidige Bugaboo Cameleon3 kinderwagen wordt geadviseerd hun huidige draagbeugel te verwijderen, waarna de wagen veilig is. Daarnaast adviseren ze met klem om het harnas van de kinderwagen te gebruiken als ze gaan wandelen en te controleren of de gordels goed vast zitten.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een vervangende draagbeugel ga je naar Bugaboo 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: