VELUX en Disney gaan hand in hand

De VELUX Shop heeft twaalf heel leuke vrolijke rolgordijnen in haar Droomcollectie. Deze rolgordijnen zijn voorzien van een Disney thema. Ideaal om een kinderkamer helemaal af te maken.

Mijn kinderen zijn Disney kids. Ze dromen weg bij Disney on Ice. Zijn verliefd op de prinsen en prinsessen, racen mee met Planes en vallen in slaap met Teigetje en Eyoor. Nu zullen ze vast nog beter gaan slapen als ze hun rolgordijnen sluiten en oog in oog staan met hun favoriete karakters. De verschillende VELUX & Disney rolgordijnen zijn niet alleen voorzien van heel vrolijke prints, maar ze zijn ook allemaal verduisterend. Dat is natuurlijk wel een pre in een kinderkamer.

Velux-disney-droomcollectie-rolgordijn-love4kidz-3

Zoonlief is al sinds zijn geboorte verliefd op Mickey. Hij heeft deze hyper eigenwijze muis omarmt en in zijn hart gesloten. Hij volgt hem als knuffel overal en altijd. Hoe blij werd hij dan ook toen we op zoek naar een nieuw rolgordijn stuitten op de Droomcollectie van VELUX. Binnen deze serie zitten een aantal heel leuke gordijnen met zoonlief zijn grote vriend. Niet alleen Mickey is van de partij, ook Bambi, Winnie de Poeh, Doornroosje en Planes horen er bij.

Velux-disney-droomcollectie-rolgordijn-love4kidz-1

Het rolgordijn wordt net als alle andere VELUX rolgordijnen voorzien van het Pick&Click systeem en zijn handbediend en verduisterend. Ideaal voor de kinderkamer. Zeker omdat zoonlief graag in een heel donkere kamer slaapt en zo zijn schattige Mickey nachtlampje goed tot uiting komt. Je hebt een themakamer of niet.

Velux-disney-droomcollectie-rolgordijn-love4kidz-2

Het Mickey rolgordijn is bij zoonlief favoriet. Zelf kies ik voor het grafische Bambi print. Dit gordijntje is niet alleen ideaal combineerbaar in een Disneykamer, maar kan ook prima in een kamer waar alleen dezelfde kleuren terugkomen. De nadruk ligt niet zo zeer op de afbeelding, maar meer op de algehele print.

Velux-disney-droomcollectie-rolgordijn-love4kidz-4

Disney & Velux Droomcollectie | verduisterend | Pick&Click systeem | geen schadelijke chemicaliën | past op elk Velux dakraam

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.
Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: