Verh!p | verantwoorde babykleding

Verantwoorde babykleding met een goed verhaal, dat is Verh!ip. Dit nieuwe babymerk probeert door middel van crowdfunding een collectie in de winkels te krijgen. Prachtige, verantwoorde kleding voor de allerkleinsten onder ons met een goed verhaal. Ik ben verliefd.

verh!p-love4kidz-babykledingHet moment dat ik de crowdfunding video van Brendy Boogaard zag, ben ik verliefd op haar babymerk Verh!p. Niet alleen omdat haar kleurgebruik en de printjes zo schattig en stoer zijn, maar vooral omdat over elk detail is nagedacht. Zo zijn er shirtjes en rompertjes met een sluiting op de borst. Ideaal om het tere babyhoofdje te beschermen. Daarnaast hebben de broekjes en truitjes de mogelijkheid om de pijpjes en mouwtjes te verlengen. Ideaal voor kleine baby’tjes die nog verzuipen in de standaard ontwerpen, maar ook voor die langere kindjes waarbij broekjes vaak te kort zijn. Extra detail waar ik als moeder heel blij van wordt, is dat de pijpjes omgebouwd kunnen worden tot sokjes waardoor de voetjes warm blijven. verh!p-love4kidz-babykleding verh!p-love4kidz-babykleding verh!p-love4kidz-babykleding

Verh!p is een babymerk met een goed verhaal. Zo zijn alle kleertjes gemaakt van eerlijke en biologisch verantwoorde materialen en op een eerlijke en verantwoorde manier. Ook is de kwaliteit van de collectie dermate hoog dat de kleding gemakkelijk een tweede of derde keer doorgegeven kan worden. Daarnaast is het voor Verh!p belangrijk om in dialoog te blijven met haar klanten. Alleen zo weet Boogaard de meest ideale kledinglijn neer te zetten. Immers ouders weten waar ze bij huidige ontwerpen tegenaan lopen en ook waar hun wensen liggen.

verh!p-love4kidz-babykledingverh!p-love4kidz-babykledingverh!p-love4kidz-babykleding

Verkrijgbaarheid Verh!p
Op dit moment is Verh!p verkrijgbaar via de crowdfunding pagina van Verh!p. Op deze pagina vind je de beschikbare setjes in 2 verschillende maten en verschillende kleuren. Na de crowdfunding (uiterlijke datum 16 december 2015) worden de setjes verzonden naar de donateurs.

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.
Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: