Verkleed tooien | Verkleden met Frida’s Tierchen

Het roept niet bij iedereen positieve gedachtes op. Zo nu en dan ligt een tijdschrift, modeontwerper of model onder vuur omdat ze een indianentooi dragen bij een fotoshoot. Toch denk ik dat deze mooie verkleed tooien van Frida’s Tierchen de goedkeuring wel kunnen wegdragen. Wat zijn ze mooi!

Niet ieder kind houdt van verkleden. Zelf ben ik nooit een verkleder geweest en ook mijn eerste twee kinderen deed ik geen plezier met een prinsessen of ridderpak. Maar met de komst van nummer drie, deden ook de verkleedkleding zijn intrede. Onze Benjamin is helemaal verliefd op rollenspellen, toneelspelen en fantasie verhalen. Zo vinden we hem heel vaak terug in de gedaante van Elsa van Frozen. Zelfs een stoere piraat of cowboy mogen in zijn kledingkast niet ontbreken. Nu kan hij daar een indiaan aan toevoegen.

frida's tierchen

Hoofdtooien en dierenmaskers

Frida’s Tierchen maakt geweldige maskers en hoofdtooien voor kinderen. Naast Super helden maskers, wolven maskers en een stoere vossen masker, hebben ze ook een collectie indianen tooien. Geweldig grote veren tooien die je in een klap als indiaan op de kaart zet. Sommige zijn fel en vrolijk gekleurd. Andere zijn voorzien van zwart-witte veren. Maar allemaal zorgen ze ervoor dat je in een keer verkleed bent, zelfs zonder kostuum.

frida's tierchen

De indianen tooien zijn gemaakt van natuurlijke stoffen als wol en katoen en voorzien van een in formaat te verstellen hoofdband. Zo past een hoofdtooi altijd.

frida's tierchenfrida's tierchen

Frida’s Tierchen

Frida’s Tierchen is ontstaan in Barcelona nadat Maria Salamanca moeder is geworden van haar (nu 6 jaar oude) dochter. Langzaamaan groeide het bedrijf uit met geweldige maskers, speelkleden, muziekboxen en poppen.

frida's tierchen

 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.
Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: