Victoria Beckham geeft teaser van haar kindercollectie voor Target

Wil jij een echte Victoria Beckham in je kast hebben hangen, maar beschik je niet over een Beckham budget? Dan heb je nu de kans! Vanaf 9 april komen Victoria Beckham en Target met een VB x Target collectie. Een collectie met kleding en accessoires en voor dames, meisjes, peuters en baby’s. Via Instyle licht Victoria een tipje van de sluier op.

De VB x Target collectie is een limited edition die volgens Beckham is ontstaan door haar drive om kleding te ontwerpen voor iedereen. “Al een tijd liep ik met het idee rond om een collectie te ontwerpen voor mensen die geen geld hebben voor designer stukken”, vertelde Beckham aan A Bullseye View. “Het idee om mijn merk te verbreden naar een groter publiek om zo mijn visie te delen aan een grotere groep consumenten.”

instyle victoria beckham target collection

© InStyle

VB x Target collectie voor iedereen

Of ze dit echt met dit idee heeft ontwikkeld of dat het een financieel goed idee is, vind ik onbelangrijk. Zeker omdat er op mijn lijstje al een tijdje een echte Beckham staat, maar mijn portemonnee het niet echt een goed idee vindt. Ik vind haar persoonlijke stijl geweldig en haar collecties origineel en draagbaar. De collectie voor Target zal dicht bij haar eigen stijl blijven en alle stukken kunnen haar persoonlijke goedkeuring verdragen. Anders zouden ze niet onder haar naam in de winkel komen te hangen. Zo perfectionistisch is mevrouw Beckham zeker. Terecht.

InStyle Victoria Beckham Target collectie

© InStyle

Mommy-and-Me outfits

Daarnaast is het natuurlijk super schattig dat de collectie voor dames en meisjes op elkaar af te stemmen is om zo leuke mommy-and-me outfits samen te stellen. Lekker ongegeneerd twinnen met je kleine meid.

instyle victoria beckham target collection

© InStyle

De VB x Target collectie ligt vanaf 9 april in de Amerikaanse Target wel in een limited edition oplage. De collectie bestaat uit meer dan 200 items waaronder: jurkjes, jumpsuits, tops, rokjes, broeken en rompertjes.

Meer zien? Check dan de Instyle van deze maand

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.
Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: