Vilebrequin | zwembroeken voor vader en zoon

[Vaderdag] Vaderdag vier je met heel speciale cadeautjes om papa te laten weten dat je heel veel van hem houdt. Natuurlijk wil je dat hij dit alle dagen van het jaar weet. Vilebrequin heeft de oplossing: zwemshorts voor papa en zoon en een heel speciale.

Vilebrequin maakt een hele collectie vader en zoon zwemshorts. Leuke, grappige en vooral opvallende zwembroeken. Nu, speciaal voor Vaderdag heeft Vilebrequin een zwembroek ontworpen waarop de een tekst staat speciaal voor papa. In verschillende talen staat er in helder rode letters: ‘I love you papa’. De letters zijn gemaakt in de vorm van ‘connect the dots’. Het idee is dat de witte stipjes sterren zijn en dat die samen dit lieve berichtje vormen. Een speels en lief ontwerp is het resultaat.

vilebrequin

Liever een stoer of dandy exemplaar voor vader en zoon? Dan heeft Vilebrequin nog heel veel andere leuke designs om uit te kiezen. Wij gaan voor de Father’s Day zwembroek

vilebrequin-melijoe-love4kidz

Vilebrequin | Father’s Day zwembroek | €250,- | Verkrijgbaar via Melijoe

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: