Vilten Konijn | Minimalisme ontmoet Fantasie bij Gray Label

Met Pasen krijg ik – net als met kerst – de drang om mijn huis helemaal om te toveren tot een soort konijnen-kippen-wonderland. Dit te schattige vilten konijn is dan ook een super leuke aanvulling voor dit jaar. En na Pasen? Dan krijgen ze gewoon een leuk plekje in de kamer van zoonlief.

Deze minimalistische konijnen van vilt, vond ik op de website van Gray Label. Ze zijn door hun eenvoud helemaal hip en van nu. Zo kun je ze niet alleen tijdens de Paasdagen gebruiken om je kamer ‘op te leuken’ en in sfeer te brengen. Ook na de Paasdagen zullen deze te schattige konijntjes niet mistaan in een baby- of kinderkamer.

gray label vilten konijn

Minimalistisch vilten konijn

Vooral het minimalistische van de vilten konijnen spreekt mij erg aan. Dat ze geen oogjes hebben en zelfs geen kleur maakt dat ze makkelijk te omarmen zijn. Hun koppies zijn onschuldig en knuffelbaar. Ik vind ze geweldig.

gray label vilten konijn

De konijntjes worden met de handgemaakt in Zuid-Afrika. Hierdoor zullen alle konijnen van elkaar verschillen. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in vijf verschillende formaten. Zo kan je een heel konijnendorpje vullen.

gray label vilten konijn

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: