VisualBite | van geluid naar kunst

Wat doe jij met de eerste woordjes van je kindje? Hoe bewaar jij dat bijzondere moment dat je kleintje papa of mama zegt? Bij VisualBite hebben ze daar een geweldige oplossing voor bedacht ‘maak er een VisualBite van’. Een geluidsopname omgezet naar een kunstwerk voor aan de muur.

De eerste woordjes van je kleintje. Een lach, de eerste hartslag, een belangrijke spreuk voor jullie als gezin of een deel van een liedje waar je herinnerigen aan hebt, wat doe je er mee behalve het opslaan in je geheugen om er zo nu en dan eventjes van te genieten? Dat genieten kan je nu visualiseren met een heus kunstwerk voor aan de muur. VisualBite zet geluidsgolven om in een grafisch beeld dat door de keus van je eigen kleuren en accenten helemaal persoonlijk en uniek is. Zo heb je een prachtig herinneringsmoment.

visualbite-love4kidz

VisualBite zet niet alleen jouw belangrijke geluidsmoment om in een uniek kunstwerk, maar maakt dit nog persoonlijker door kleuren te gebruiken die jij zelf hebt gekozen. Zo past jouw VisualBite straks precies in jouw baby- of kinderkamer. Hoe geweldig is dat. Persoonlijker kan bijna niet.

VisualBite | prijzen vanaf €60,- | meer uitleg en inspiratie vind je hier

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.
Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: