Vliegtuig vouwen 2.0

 Met twee jongens in huis, vouwen we met regelmaat onze eigen vliegtuigjes. Want niks is leuker om te kijken wie het verst kan vliegen. Het vouwen ging tot voor kort op de eenvoudige manier. Maar sinds we de AssembliShop ontdekten, gaan we voor het vliegtuig vouwen 2.0.

In de AssembliShop op Etsy vind je niet alleen een super cool vouw vliegtuig, maar ook ontzettend leuke  dierenhoofden voor aan de muur, vouw-bootjes en zelfs een schedel. Allemaal zelf te vouwen van papier in kleur naar keuze. Dat is toch een geweldig diy project tijdens een kindervakantie.

AssembliShop, etsy, paper plane, vouwvliegtuig, papier

Het heeft even wat vouw skills nodig, maar als je de gebruiksaanwijzing goed volgt en met steady hand kan knippen. Dan kan het niet mis gaan. Dan ontstaat er uiteindelijk een geweldig  supersonisch vliegtuig waar je elke ‘vliegtuig-wedstrijd’ met gemak gaat winnen. Qua design dan, want op vliegvaardigheid hebben we het vliegtuig nog niet getest …

AssembliShop | Paper Plane Template | instant digital download: 3 pdf inclusief | €4,- | verkrijgbaar via Etsy

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

2 Responses to "Vliegtuig vouwen 2.0"

  1. Marieska says:

    Super leuk, bedankt voor de vermelding! 🙂

  2. Bron van inspiratie – april | says:

    […] Creatief lijstjes maken van kroketbordjes – Mijn thuisgevoel Vliegtuig vouwen 2.0 – Love4Kids DIY: Vierkante fotocollage – MammieMammie Papieren bloemen – Lady Lemonade Lichtslanger […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: