Voedingskleding is dat nou handig?

Je vraagt je wel eens af of al die spullen rondom de zwangerschap echt nodig zijn. Eén daarvan is borstvoedingskleding. Is dat nou echt handig? Wij vinden van we.

Hieronder vind je 4 redenen waarom borstvoedingskleding volgens ons handig is:

 1. Discreet voeden
  Wat waren we blij met de mogelijkheid van voedingskleding om zowel thuis als in het openbaar discreet te voeden. Door de handige voedingsopeningen blijven zowel je buik als het grootste deel van je borst bedekt. Zo hoef je niet in het bijzijn van familie en vrienden met je borst bloot te zitten.
 2. Gemakkelijk voeden
  Je denkt misschien, ik trek gewoon een shirt omhoog of mijn hemdje naar beneden. Dat kan natuurlijk wel, maar echt comfortabel zit het niet. Je zit met een blote buik en een grote hoeveelheid stof boven je borst tijdens het voeden. Bij een voedingsshirt zit de opening vlak bij de tepel en hoef je altijd maar een klein stukje stof opzij te schuiven.
 3. Verhul je buikje
  Helaas zijn die zwangerschapskilo’s meestal niet meteen na de bevalling verdwenen. Vooral rondom je buik zit er de eerste maanden meestal nog wat overtollig vel. Hoe fijn is het om een shirtje te dragen waarmee je makkelijk kunt voeden en ook dat buikje een beetje kunt verstoppen. Door het gebruik van plooitjes op de juiste plekken zie je bijna niets meer van dat overgebleven buikje.
 1. Voel je goed in een nieuwe outfit
  De eerste weken word je geleefd door je baby. Je hele wereld draait om dit geweldige kleintje. Toch moet je ook af en toe aan jezelf denken. En wat is er nu fijner om eens een nieuw setje kleding aan te schaffen. Gewoon om je weer vrouw te voelen in plaats van alleen maar moeder. Nu is het wel zo handig dat je je kleintje met deze nieuwe kleding toch makkelijk kunt voeden. Er is tegenwoordig enorm veel keus in leuke modieuze voedingskleding. Zo voel jij je goed en daar profiteert je kleintje ook van!

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

One Response to "Voedingskleding is dat nou handig?"

 1. Sonja says:

  Ik gebruik het zelf niet, maar dat is meer omdat ik het en prijzige kleding vind, en niet meer sitjl, Dus als je nog meer leuke tips hebt ;-)…
  Sonja onlangs geplaatst…Blonde broer en zus in Blonde zusjesMy Profile

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: