volg Lately Lily op haar fashionable wereldreis

Lately Lily is een website waar je kleine Lily kunt volgen op haar reis rond de wereld. Lily is dochter van een fotograaf en schrijfster  Ze leeft haar hele leven al uit een gele koffer waarin ze al haar vrienden bewaard. Lately Lily komt uit de creatieve koker van schrijver en illustrator Micah Player en mode ontwerper Erin Nichols.

Elk t-shirt van Lately Lily begint met een dagdroom en een schetsboek. Zo ontwerpen Nichols en Player elk seizoen hun kleine collectie. Via de website LatelyLily.com kun je Lily volgen. Waar gaat haar reis naar toe, wie ontmoet ze allemaal en welke avonturen beleeft ze? Het merk is meer dan een serie shirts. Het is een belevenis. Zo gaat het concept LatelyLily via de iPad App en de website ‘leven’. Je kan haar koffer bekijken en leest waarom ze bepaalde knuffels, foto’s en accessoires bij zich heeft.

Lately Lily, kinderkleding, fashion, meisjes shirts, zomercollectie

Dit seizoen reist Lately Lily naar Tokyo met een tussenstop in Londen. Hier ontmoet ze haar goede vriend Liam waar ze gezellig thee mee gaat drinken en verstoppertje mee gaat spelen. “I’ll meet you at London’s newest icon”. Elk shirt is voorzien van een illustratie van Lily’s observaties en feitjes over het land waar ze is.

Lately Lily, kinderkleding, fashion, meisjes shirts, zomercollectie

Lately Lily | €28,- |  van 2 t/m 10 jaar 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: