WalkyTalkies | sokken die wat willen zeggen

Thuis heb ik er een mand van vol. Na elke wasbeurt vraag ik mij af hoe het toch kan dat ik er twee van in de wasmand stop en dat er na het wassen, nog maar één uit de wasmachine komt. De andere voor altijd spoorloos verdwenen: sokken! Met de sokken van WalkyTalkies is dat geen probleem meer. Met z’n tweeën zijn ze een paar sokken om te dragen. In hun eentje zijn ze een grappige handpop. Een hele mand vol WalkyTalkies willen we nu thuis.

De collectie van WalkyTalkies bestaat uit drie paar leuke kindersokken die bij nadere bestudering super grappige en fantasievolle handpoppen blijken.
Zo heb je daar de groene krokodil Hunt. Een stoere groene sok met een schubbenrandje. Hunt is een vriendelijk dier dat zich het liefst op donkere plekken in huis verstopt. Als je hem vindt wordt hij je vriend en zal je samen met hem heel veel avonturen beleven.

WalkyTalkies, Nog Frisser BNO

Pretty is het suikerzoete roze meisje dat van optutten en typische meisjes dingen houdt. Met haar lijfje met roze strikjes is ze een ware prinses.Hekkensluiter in deze collectie is een stoere cowboy met de krachtige naam Yipee ya hee. Hij houdt als sheriff van de WalkyTalkies alles in de gaten. Op zijn borst prijken dan ook niet voor niets  glimmende gouden sheriff sterren.

Een mand met losse sokken van WalkyTalkies is nu geen probleem meer. Immers als eenzame cowboy of vrijgezelle krokodil kom je altijd wel een prinses tegen om je avonturen mee te beleven.

De sokken | handpoppen van WalkyTalkies zijn voor € 10,- verkrijgbaar in de webshop van www.walkytalkies.nl

written by

Vader van 3 schitterende kinderen, marketing

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: