Warme hippe voeten by MP Socks

Wij houden van sokken. Leuke sokken, lange, korte, maar vooral mooie sokken. Vandaar ook onze zoektocht naar bijzondere merken voor nog bijzondere sokken. MP socks is door onze keuring heen gekomen. We love their socks! Waarom? Omdat ze leuk zijn, mooi, grappig, maar vooral van geweldige kwaliteit.

Niet alleen de sokken, ook de maillots van MP Socks zijn om verliefd op te worden. Heldere kleuren, prachtige kleurcombinaties en heel vrolijke, stoere en lieve printjes.

mp-socks

Onze favoriet voor de jongens zijn de stoere Eagle sokken. Hoe gaaf staan die boven een paar stoere boots en een kekke jeans. Zo worden sokken meteen een onderdeel van een gehele outfit. Je sokken worden een eyecatcher.

mp-socks

Meiden zien we het liefst in de Leopold maillot. Hoe geweldig is deze onderbroken luipaardprint met kleurrijke strepen. Gelukkig is deze er in diverse kleuren verkrijgbaar. De maillot streed om de eerste plaats met de Pantomime maillot. Deze crème maillot is bezaaid met vrolijk gekleurde stippen. Zo wordt het een kleurrijke vrolijke winter.

mp-socks

MP Socks | prijzen variëren van €7,50 voor basic sokken tot €27,50 voor maillots | verkrijgbaar via House of Kids

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.
Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: