Wat zit er in mijn luiertas?

Vaak zijn ze veel te leuk om maar voor 1 periode te gebruiken en daar komt bij dat ze vaak ook van die handige vakjes hebben; de luiertas. Benieuwd wat er in die van ons zit? Daar kon je nog wel eens van opkijken.

kidzroom-luiertas-love4kidz-whatsinmybag-2DSC_3223

Voor alle drie mijn kleintjes heb ik een luiertas gebruikt. De oudste kreeg een heel speciale, dure, zo’n die-moet-ik-hebben-want-anders-red-ik-het-niet-tas. Bij de tweede wist ik ondertussen: als er maar veel vakken in zitten dan maakt de kleur niet uit. En voor de derde was het vaak een rugzak (want dan heb je je handen vrij). Toch blijft hij handig … zo’n luiertas. Mijn exclusieve Petunia Picklebottom diaper clutch gebruik ik nog steeds als tas bij speciale gelegenheden en de luiertas van Kidzroom die heeft een andere heel bijzondere eigenaar gekregen. Kijk maar eens mee naar wat er allemaal in zit.

kidzroom-luiertas-love4kidz-whatsinmybag-6

De inhoud van deze luiertas zal je waarschijnlijk enigszins verbazen, want geen luiers en billendoekjes in zicht. Toch wordt hij elke dag intensief gebruikt … … door dochterlief … … als schooltas. Hij past namelijk helemaal bij haar jas en fiets. Oh, en haar A4 map past er perfect in.

Kidzroom-luiertas-love4kidz-whatsinmybag-4

Wat er uit de tas kwam toen we hem samen omkeerden?
Een broodtrommel, 6 rolletjes tape, een horloge, een haarband, snelbinders, een agenda, een A4 map, huiswerk, werkschrift, stickers en een etui.
Geen normaal gesproken luiertas inhoud, maar een perfecte inhoud voor een schooltas. Zo krijgt deze hippe luiertas een tweede leven. Met recht een mee-groei-tas.

Kidzroom-luiertas-love4kidz-whatsinmybag-3

Zoals je wellicht op de eerste foto ziet, laten de sierstrips aan de voorzijde van de tas los. Nadat we deze hebben verwijderd, blijken er hippe licht roze biezen onder te zitten. Zo krijgt de tas helemaal een opvallende touch. Helemaal goed dus!

Kidzroom | luiertas Grey we Care | 13 x 38 x 37 cm | nu €39,99 normaal €49,99 | verkrijgbaar via Mama Loes Babyshop 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

One Response to "Wat zit er in mijn luiertas?"

  1. tineke says:

    Wat een super leuk idee! Zo’n tas is inderdaad precies groot genoeg voor een schooltas 🙂

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: