Waterpokken | KidsClin CoolMousse

Kinderziektes, je kindjes moet er door heen, maar vervelend zijn ze wel. Vervelendste vind ik persoonlijk de waterpokken. De koorts, de blaasjes en vooral de jeuk en het niet mogen krabben zorgen voor veel nare momentjes. Met KidsClin CoolMousse neem je deze vervelende jeuk een beetje weg en het helpt infecties voorkomen.

Naast dat de Waterpokken zelf een naar gezicht zijn, is het vooral de jeuk die het voor sommige kinderen ondraaglijk maakt. Zeker als ze nog heel klein zijn, is het uitleggen dat krabben niet mag haast onmogelijk. KidsClin heeft hiervoor de CoolMousse ontwikkeld. Deze mousse geeft verlichting van de jeuk en helpt infecties en daarmee littekens voorkomen.

KidsClin waterpokkenschuim

Het aanbrengen van de mousse is heel gemakkelijk. Je neemt een hand vol schuim en verdeelt dit over het lichaam (daar waar de pokken zitten). Je kindje zal onmiddellijk verkoeling ervaren. Want de mousse zelf is koud. Hierdoor is de jeuk minder herkenbaar aanwezig.

KidsClin Waterpokken | CoolMousse | €14,99 | Verkrijgbaar bij drogist of apotheek |  Kijk voor meer informatie op KidsClin

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: