Webprint | Een blijvende herinnering op hout

21 juni is het Vaderdag. De dag om papa’s in het zonnetje te zetten. Natuurlijk met zelfgemaakte knutselprojectjes van de kinderen, maar ook met een speciaal cadeautje om papa te laten weten dat hij een Super Papa is. Dit jaar kies ik eens niet voor sokken, een geurtje of een technische gadget. Dit jaar krijgt papa een prachtige herinnering op hout.

Manlief houdt van fotograferen. Onze kindjes komen zo geregeld op de gevoelige plaat en ik heb een hele selectie prachtige foto’s van mijn wondertjes. Naast kinderen, vangt hij ook dieren, architectuur en kunst voor zijn lens. Zo nu en dan zit daar een foto tussen waar hij zelf erg enthousiast over is. De laatste geslaagde prent is er eentje van een pauw.

Ideale foto | ideaal cadeau

De pauw lijkt mij de ideale foto om te gebruiken voor een Vaderdag cadeautje voor mijn man. Het idee is om de foto te laten uitvergroten op canvas. Met dit idee ging het internet op om de juiste online fotoservice te vinden. Webprint blijkt een van de grootste aanbieders van wanddecoratie en foto cadeautjes.

webprint-love4kidz

Keuze maken | welk materiaal?

De idee is dus: een canvas voor op die ene witte muur. Bij Webprint echter blijft het niet alleen bij canvas. Naast deze mogelijkheid kun je ook kiezen voor een foto op aluminium, hout, plexiglas of forex. Zelfs het maken van een poster, behang of een creatief foto mozaïek is mogelijk. Oeps, ik moet een keuze maken.

Kritisch kijk ik naar de keuzemogelijkheden. Canvas? Ik besluit deze mogelijkheid niet te doen, want van alle keuzes ken ik deze heel goed en ik zoek iets speciaals. Kijkend naar de voorbeelden besluit ik dat de foto op hout het meest uniek is en het beste past bij manlief en (niet onbelangrijk) de muur waarop hij komt te hangen.

webprint-love4kidz-2

Nog meer keuzes | het formaat

Nu moet ik kiezen voor ‘foto op hout’ of ‘foto op hout luxe’. Het verschil tussen beide is dat de luxe variant minder noesten en vlammen in het hout heeft. Dit is dus vooral een keuze op basis van ‘wat vind ik mooi’. Laat ik nu die noesten en vlammen mooi vinden: ‘foto op hout’ it is.

Nu gemakkelijk de foto naar keuze uploaden (of meerdere als je niet kunt kiezen). Binnen het programma kies je nu het formaat en kan je effecten en een kader toevoegen. Leuk detail: in de rechter bovenhoek kun je het resultaat van je creatie zien zoals het ‘boven bank’ er uit ziet. Ook krijg je in een oogopslag de prijs te zien zodat je kunt spelen met formaat en bewerkingen en het toch binnen je budget past.

webprint-love4kidz-1

Ik besluit de foto van de pauw in te zoomen, zodat er zo weinig mogelijk omgeving te zien is. Als ik ten slotte tevreden ben druk ik op de knop ‘leg in winkelwagen’. Nu is het wachten tot er een pakketje gebracht wordt. Spannend!

Het resultaat in een pakketje

Precies 3 werkdagen duurde het voor dat de postbode op de stoep stond met een groot pakket. Voorzichtig maak ik de doos open haal de foto op hout uit zijn beschermende hoes. WOW hij is echt mooi! Jammer dat we nog moeten wachten tot het Vaderdag is voordat we hem echt aan de muur kunnen hangen. Maar ik kan niet wachten op de verrassing op z’n gezicht. Ik weet zeker dat dit een schot in de roos is.

Webprint

Natuurlijk heeft webprint naast wanddecoraties, fotoboeken en uitvergrotingen ook nog andere foto mogelijkheden. Je kan het zo gek niet verzinnen of ze maken het. Van bierviltjes, slingers en iPad covers tot mokken, klokken, fotopuzzels en zelfs een foto op krukje is mogelijk.

Alle mogelijkheden op een rijtje vind je hier

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: