Disney on Ice presents Silver Anniversary Celebration

“Laat het los, laat het gaan”, brult zoonlief (3) hier nog steevast elke dag alsof z’n leven er van afhangt. Elsa heeft een heel diepe indruk achtergelaten in het leven van mijn kleine vent. Gehuld in Elsa shirt steelt hij de show op Peuterspeelzaal en Kinderdagverblijf. Gelukkig heeft hij z’n eigen identiteit weer gevonden: die van grappenmaker en womaniser. Ik hoop dat Elsa stevig op haar schaatsen staat dit jaar, want was bink vorig jaar nog diep onder de indruk van haar schoonheid, dit jaar gaat hij tijdens de Disney on Ice show zeker een gooi doen naar ‘Prins-op-de-dubbele-ijzers’ (schaatsen is nog niet zo z’n ding).

Natuurlijk zijn we er deze kerstvakantie weer bij om de geweldige show Disney on Ice presents Silver Anniversary Celebration te bekijken en te ervaren. Elk jaar zetten de personages op het ijs een show van jewelste neer. Spectaculaire acts, indrukwekkende moves en natuurlijk de opzwepende Disney muziek zorgen voor een onvergetelijke avond. Nu maar hopen dat Elsa als ‘showstopper’ het ijs op komt zwieren. Zoonlief zit nu al driftig z’n teksten te leren, want je weet maar nooit.

1200x800

Winactie
Wil jij ook de kans krijgen om de Disney on Ice presents Silver Anniversary Celebration mee te vieren? Doe dan mee met onze winactie. We mogen in samenwerking met Disney on Ice 4 zilveren tickets weggeven voor de show op 24 december om 19.00 uur in de Jaarbeurs te Utrecht.

Wat je moet doen?
Geef hieronder in de comments aan met wie je de show wilt bezichtigen en voor welke personage je komt. Like daarnaast onze Facebookpagina. Vind je dit een super actie voor vriend of vriendin, vergeet deze niet te taggen in de post.

Note: de actie loopt t/m 24 september 2015

Zalando Fashion Blogger Awards 2015

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.
Related Posts

51 Responses to "Disney on Ice presents Silver Anniversary Celebration"

 1. Robin says:

  Probeer het, zou een leuke kerstvakantie worden dan!

 2. Marcia Kannekens says:

  Ohhhh, ik waag graag een kansje om deze tickets te winnen! Ik zou heel graag met mijn man en twee dochters (7 en 4 jr) hier naartoe gaan. Onze meiden zijn groot van van Anna en Elsa uit de film Frozen. De muziek uit deze film wordt bijna dagelijks beluisterd en hun Anna en Elsa verkleedjurken krijgen geen tijd om te verstoffen in de kast. Ook vinden ze het super dat ze bijna naamgenootjes zijn met hun heldinnen, onze oudste heet Elisa (klinkt als Elsa toch?) en onze jongste heet Hannah (need I say more?).

  Zelf ben ik meer fan van Assepoester (jammer dat ze niet meedoet aan de show). Een harde werkster die alle rotklusjes opknapt van haar stiefmoeder en stiefzussen. Ze heeft het zeker niet makkelijk en het gemis van haar moeder is groot. Desondanks heeft ze altijd een vriendelijk woord en een luisterend oor voor haar omgeving. Hoe gaaf dat dit bescheiden meisje uiteindelijk met haar prins trouwt, girl-power!

  Ik ga hard duimen om met mijn gezin van deze (en vele andere ) favorieten te kunnen gaan genieten!

 3. Marcia K. says:

  Ohhhh, ik waag graag een kansje om deze tickets te winnen! Ik zou heel graag met mijn man en twee dochters (7 en 4 jr) hier naartoe gaan. Onze meiden zijn groot van van Anna en Elsa uit de film Frozen. De muziek uit deze film wordt bijna dagelijks beluisterd en hun Anna en Elsa verkleedjurken krijgen geen tijd om te verstoffen in de kast. Ook vinden ze het super dat ze bijna naamgenootjes zijn met hun heldinnen, onze oudste heet Elisa (klinkt als Elsa toch?) en onze jongste heet Hannah (need I say more?).

  Zelf ben ik meer fan van Assepoester (jammer dat ze niet meedoet aan de show). Een harde werkster die alle rotklusjes opknapt van haar stiefmoeder en stiefzussen. Ze heeft het zeker niet makkelijk en het gemis van haar moeder is groot. Desondanks heeft ze altijd een vriendelijk woord en een liusterend oor voor haar omgeving. Hoe gaaf dat dit bescheiden meisje uiteindelijk met haar prins trouwt, girl-power!

  Ik ga hard duimen om met mijn gezin van deze (en vele andere ) favorieten te kunnen gaan genieten!

 4. Eveline says:

  Wauw ik zou heel graag samen met mijn gezinnetje naar Disney on ice gaan.
  Heerlijk een avond genieten van de magie van Disney

 5. Mientje says:

  Met ons gezinnetje natuurlijk! Onze dame is helemaal gek van Elsa, dus daar komen wij zeker voor!

 6. Diana de Geus says:

  Hier zou ik heel graag naartoe gaan met mijn man Peet Twigt en onze zoon Gijs en dochter Kim! Ze zijn allebei dol op Disney! Hoe sprookjesachtig wil je het hebben? Rond kerst met je papa en mama mee naar een ijsspektakel waar je al je favoriete Disneyfiguren in het echt kunt zien en ook nog eens op schaatsen?

 7. annelies pietens says:

  Mijn prinsesje zou ik meenemen en mijn vriend en dan zou mijn dochter het geweldig vinden om Elsa te zien..

 8. I.L.M Reuter says:

  Onze (imitatie) Elsa en (identieke) goofy 🙂 zouden heel graag komen kijken naar hun helden op t ijs!!! Samen met papa en mama natúúrlijk! Elsa en Goofy zijn t helemáál maar hun andere Disney vrienden zijn net zo geliefd hoor!!!

 9. Moniek (sprankje) says:

  Mickey Mouse (of Kwik Kwek en Kwak moeten ook komen, dan zijn zij favoriet!)
  Mijn dochter van vijf zou t fantastisch vinden!!!

 10. Jan says:

  Wij komen voor die lieve schattige Minnie Mouse

 11. Marcel Bak says:

  Mijn dochter vind Minnie Mouse helemaal geweldig omdat ze zo’n mooie strik heeft. Ik zou dus graag met mijn dochter gaan (en mijn vrouw mag dan ook mee)

 12. Nicky says:

  Ook mijn dochter wil hier graag naartoe met twee vriendinnetjes!

 13. Annie de Waal says:

  Mijn dochter is gek op Donald Duck, we komen graag voor Donald Duck !! 🙂

 14. Jonneke Timmermans says:

  met mijn gezinnetje natuurlijk!! spannend!

 15. marielle onderwater says:

  wij zijn gek op alle Disney karakters
  maar m,n meiden zijn helemaal gek van Mickey en minnie en olaf en elsa

 16. Tamara says:

  Oh wat een gave actie! Ik zou heel graag onze dochtertjes Anna en Emma meenemen naar dit avontuur, ze zijn helemaal frozen fan, dus hopelijk komt Elsa!!

 17. Bets says:

  Wow wat een geweldige leuke vrolijke actie is dit, het zou echt super leuk zijn om deze mooie Disney on Ice show Silver Anniversary Celebration te kunnen zien. Samen met de kinderen genieten van alle leuke Disney figuren waar wij zo blij van worden, Mickey en Minnie Mouse, Donald Duck en Goofy, het zou echt super zijn als wij deze mogen begroeten in de wervelende spetterende ijs show

 18. Corinne de Graaf says:

  Leuk uitje met mijn gezin.Wij komen voor alle Disney figuren!

 19. Brenda stokhof says:

  Het zou toch fantastisch zijn als mijn dochtertje haar grote idolen Anna En Elsa in het echt kan zien en nog wel met zo fantastische show!!

 20. Flos de Boer says:

  Tjee, wat een leuke actie! Nou als ik de gelukkige mocht zijn dan neem ik mijn dochter en de kinderen mee. Onze grote favoriet is Donald Duck.

 21. Ann says:

  Superleuke actie!!! Ik zou er heel graag heen willen gaan met mijn gezin, de kinderen zijn echt gek op Frozen! Elsa is de grote favoriet bij de kids

 22. Syl says:

  Natuurlijk met ons gezin , omdat wij mooie herinneringen verzamelen !!
  Met 2 dochters komen wij “heel logisch” voor Anna en Elsa .

 23. Riekie Bos says:

  wat onwijs tof!
  Eens een Disney-fan, altijd een Disney-fan!
  Vooral die lieve malle MINNIE is mijn grote heldin, ben een beetje jaloers dat zij wel verkering met Mickey heeft en ik niet….
  Ik wil graag met mijn broertje, vriendje en mamsie samen gaan.
  duim duim duim. fijn weekend en groetjes van Riekie

 24. Marianne Scholten says:

  Ik zou dolgraag met mijn dochter van 11 naar Disney On Ice willen gaan. Ieder jaar heeft mijn dochter het over die prachtige show. Er wordt samen met haar vriendinnen volop geoefend op sokken in de kamer. Ze schaatsen de sterren van de hemel. We zijn nog nooit in de gelegenheid geweest om zelf de echte show te bezoeken. Wat zou ik mijn dame verrassen met deze kaartjes! Ik zou er een echt meiden-uitstapje van maken. Heerlijk samen met mijn dochter op pad. En haar collega-sokken-schaatssters mogen ook mee!
  En de meiden zijn gek op Frozen. Met die jurkje kan je zo lekker zwieren en zwaaien!

 25. Linda Venrooy says:

  Wauw….Ik zou het zo bijzonder vinden als ik mijn 2 mannetjes van 5, beide groot Disneyfan, kan verrassen met een magisch bezoek aan Disney On Ice! <3
  We zijn er nog nooit geweest maar ik hoor van iedereen dat het geweldig is…magisch voor zowel de kids, als voor de papa's en mama's.. Daan en Jesse zijn zelfs zo dol op Olaf, dat we met carnaval verkleed waren als Olafjes! Dat waren veel warme knuffels voor Daan en Jesse!! 🙂
  Ik ga hopen dat onze wens uit mag komen en dan mag ik hopelijk mijn mannetjes Daan en Jesse en mijn lieve man Arno heeeel erg blij maken! 🙂

 26. Ingrid Kleijer says:

  Wat zou ik mij lieve dochter Ilse (3) hier blij mee maken! Absolute favoriet zij Elsa en Anna. Met buurtmeisje (10) de hele dag spelen dat zij hun zijn en zingen: ‘Laat het los, Laat het gaan!’. Wat zou het geweldig zijn om hier met hun naar toe te kunnen gaan.

 27. Laura Kolthof says:

  Ik zou dolgraag met mijn man, zoon en zijn beste vriendje naar de voorstelling van Disney on Ice willen gaan!
  Mijn zoontje is een fan van Mickey Mouse maar vindt ook Olaf reuze leuk!
  Daarnaast zou het ontzettend cool zijn om ook al hun vriendjes eens in het echt te mogen bewonderen. En dat op het ijs… dat is wel helemaal het einde! 🙂

 28. Jacques Leliveld says:

  ..alle kleinkinderen zijn o.a. gek op Elsa. Als ik win koop ik zelf wel kaartjes bij om teleurstelling te voorkomen.

 29. Kee Krooswijk says:

  Wauw wat zou dit een “Feest” zijn in de kerstvakantie voor ons gezin! We hebben allemaal onze eigen favoriet; Onze Wessel is gek van Mickey en de meiden natuurlijk van Elsa, maar ik zelf vindt Donald Duck toch zo lief en Schattig Dus komt helemaal goed………

 30. Menno groot says:

  Samen met vrouw en kinderen. Wij komen natuurlijk voor frozen. Er gaat nog steeds geen dag voorbij dat de cd niet aanstaat.

 31. Melissa Souidy says:

  Ik zou heel graag met mijn gezin naar de betoverende voorstelling gaan. Het lijkt me fantastisch om op kerstavond te genieten van Anna en Elsa, waar mijn dochter gek op is. En we hopen ook dat Mickey Mouse niet zal ontbreken. Want daar is onze zoon van kleins af aan. Een geweldig uitje op kerstavond om nooit te vergeten. Nu maar hééééél hard duimen!

 32. Vera says:

  Vorig jaar hebben wij de show ook bezocht en mijn meiden hebben het er nog weken over gehad. Ik gun het mijn meiden om nog een keer betoverd te worden door de magie van Disney. Zij willen hun absolute favorieten Elsa en Anna graag weer live bewonderen.

 33. Mirjam Hellingman says:

  Ik kom heel graag met mijn drie kinderen Bo, Sterre en Nikki! Ze zijn alle drie gek van de film Frozen. Zoon Bo gaat voor Olaf, de sneeuwman, Sterre voor Anna en Nikki voor Elsa. Daarnaast zijn ze ook gek van alle Disney figuren en prinsen en prinsessen! O, ja ikzelf wil Minnie Mouse graag zien!

 34. Nathalie Hellmig says:

  Whaaaaaaaaa!! Dit is echt GEWELDIG! Superleuk 😀 mijn dochtertje is echt HE-LE-MAAL weg van Elsa.. hopelijk bezorgen jullie haar een onvergetelijke dag… Disney on ice zou een DROOM zijn voor haar die uit zou komen.. al haar favoriete disney figuren ontmoeten.. whoehoee.. hopelijk mag ik haar onwijs verrassen! SPANNEND! FINGERS CROSSED Liefs Nathalie p.s: uiteraard alle stapjes gevolgd… en like jullie fb pagina!

 35. Janneke van de Laar says:

  Mickey Mouse, mijn zoontjes zijn dol op hem! Wat zou het een ontzettend leuke verrassing zijn om alle Disney sterren dansend op het ijs te mogen zien, een mooier Kerstcadeau is er niet.

 36. Cindy Broeders says:

  Wat super, super, super gaaf!!!!! Ik zou zo graag met ons gezinnetje gaan! Voor wie we komen? Mijn dochter voor Elsa, mijn zoon voor Olaf, mama voor Mickey Mouse en papa voor Donald Duck. Wat zouden jullie ons hier gelukkig mee maken! En de kinderen kijken vast hun ogen uit, die hebben zoiets nog nooit gezien!

 37. Rehila William says:

  Leuk actie! Voor mijn meiden, ze zijn dol op de prinssesen en ik ook! Zou een hele leuke kado zijn voor ze.

 38. gerrie florissen says:

  ik zou graag onze twee kleindochters verrassen. Ze zijn groot frozen fan. Oma vind minnie mouse heel erg leuk

 39. Esther Koppelaar says:

  Natuurlijk wil ik graag met mijn kindjes naar de show! Mijn meisjes willen natuurlijk dolgraag Anna en Elsa zien. Ik kom voor Ariel, mijn favoriete prinses :).

 40. Anne AnneAnne says:

  Winnen winnen winnen voor sowieso mijn dochter van drie. Die is namelijk helemaal dol op Mimi Mouse. Haar naam kan ze nog niet zo goed uitspreken maar dat mag de pret zeker niet drukken?

 41. Adelaide Balk says:

  Wat een super actie ?

  Ik ga zeker voor Ariel en zoonlief denk ik voor Takel als die erbij is dit jaar, anders is Olaf favoriet ?

 42. Wendy Roggeveen says:

  Voor mijn man en twee dochters. Mijn jongste dochter staat met Elsa op en gaat er letterlijk mee naar bed onder haar elsa dekbed. Ze loopt de hele dag in haar Elsa jurk. Wat zou het geweldig zijn om haar in het echt te kunnen zien!

 43. Greetje Heller says:

  Ik zou graag met mijn gezin willen gaan,want pre-pubers vinden Disney ook geweldig.En we zijn weg van Olaf.

 44. Bianca says:

  Geweldig leuke aktie! Ik zou graag gaan met mijn dochter van 3 die helemaal weg is van Elsa en haar broer van 5 die alles van Disney geweldig leuk vind, samen met hun papa natuurlijk 🙂

 45. Alexandra says:

  Super leuk. Wil graag met mn man en oudste twee Kids. We vinden alle figuren leuk, maar Anna en Elsa zijn hier op t moment toch wel favoriet.

 46. Erik H. Jansen says:

  Geweldig leuke winactie! Dit zou ik heel graag willen winnen voor mijn vriendin Chrissy en haar 3-jarige dochter die helemaal fan is van Frozen. Olaf, Anna en Elsa willen wij daarom heel graag zien bij Disney On Ice. Het zou haar eerste uitje naar iets van Disney zijn en ik weet zeker dat de show een betoverende invloed op haar zou hebben.

  Succes met de winactie! (en Love4kidz gelijk eventjes geliked!!!) 😀

 47. Fleur says:

  Graag met mijn dochters en hun papa Olaf. En voor Olaf komen we dan ook, want die houdt net als papa van warme knuffels.
  Zelf lijkt het me heerlijk om zo voor de drukke kerstdagen (niet zo mijn ding met al die (familie)verplichtingen) nog even wat Quality-Time te hebben met ons eigen gezinnetje

 48. Sonja Hubregtse says:

  Peter Pan is onze favouriet,
  Maar schaatsen kan hij volgens mij niet.
  Vliegen kan hij als de beste,
  Maar bij schaatsen zou hij het misschien verpeste(n)
  Maar wat geweldig dat jullie deze prijs weggeven,
  Zodat de winnaar een fantastische dag kan beleven.
  Wij willen graag van de winterse sfeer gaan genieten,
  Van al onze Disney vrienden die over ’t ijs gaan “schieten”.
  Ze beleven vast geweldige avonturen,
  Die van ons wel eeuwig mogen duren.
  Rapunzel, Olaf en misschien zelfs Winnie de Poeh,
  Ze schaatsen wat af en worden nooit moe.
  Ze zwieren over het ijs; zie ze eens glijden,
  Ze draaien rondjes, maar vallen…dat moeten ze maar vermijden.
  Straks vallen ze op de grond,
  Dan hebben ze nog een zere kont.
  Belle en het beest, en Donald Duck,
  Hopelijk mogen wij gaan genieten en hebben we geluk.
  Wij zijn nog nooit bij zo’n spektakel geweest,
  Het is vast ’n fantastisch winterfeest.
  Laat het winterfeest maar beginnen,
  Hopelijk gaan wij deze kaartjes winnen….

 49. Sylvia delvers says:

  Supergraag met me vriend Paul haast en de kids
  Ze zijn allebei stapelgek op frozen
  De oudste op Elsa en Anna en de jongste op Olaf

 50. Jacqueline says:

  ohh dit zou geweldig zijn voor Tess, even wegdromen bij Elsa ?

 51. elisabeth says:

  mijn kleindochters zijn er nog nooit geweest, het wordt voor hen vast een groot FEEST

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: