Winter 2015 | Gray Label

 

De minimalistische ontwerpen van Gray Label zijn deze winter een must have in de kledingkast van je zoon of dochter. Hun wintercollectie ademt de zee. Ontwerpen in diep donkerblauw en zee groen, bretonse streepjes alles is maritiem.

Hoe eenvoudig de ontwerpen van Gray Label ook ogen, ze zijn alles behalve onopvallend. Een ontwerp van Gray Label is altijd een eyecatcher. In z’n eenvoud, maar vooral door de kwaliteit van het ontwerp.

Deze winter kiest Gray Label voor een eerbetoon aan de zee. De gehele collectie is voorzien van een nautische touch. Geen opvallende details of applicaties. Maar precies zoals we van Gray Label gewend zijn: door het subtiele gebruik van kleur, streep en ontwerp.

gray label aw15

Zo kiest het label voor de kleuren diep donkerblauw en zee groen, gebruiken ze de trendy Bretonse streep en wijde ontwerpen met ruime capuchons. Wat anders is handig op een strand waar de wind in je gezicht kan snijden. Deze collectie houdt je elke zeerot warm.

Gray Label | Wintercollectie | verkrijgbaar via Gray Label

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: