Loud Apparel – illustraties en grafische motieven – winter 2015

Hoewel de kleuren ingetogen en minimalistisch zijn, past de naam van het label perfect bij hun ontwerpen. Want ondanks de rust in kleurgebruik, schreeuwt de collectie door het gebruik van illustraties en grafische motieven. Loud Apparel doet zijn naam eer aan.

Hoewel ze rustig van kleur zijn – Loud Apparel gebruikt voornamelijk zwart, grijs en wit – toch zijn de ontwerpen luid en duidelijk aanwezig. Door het gebruik van de dikke illustraties en de rauwe details blijven ze niet onzichtbaar. Gelukkig maar, want daar zijn ze veel te leuk voor.

loud apparel

Knipoog naar volwassen worden

De wintercollectie van Loud Apparel zorgt net als de vorige collecties voor een knipoog naar volwassen worden en kind zijn. De ontwerpen zweven tussen deze twee stations in. Loud Apparel kids willen duidelijk zich zelf zijn en zich niet conformeren aan onzichtbare regels die ze terughouden in creativiteit. In een ontwerp van Loud Apparel moet je wel gezien willen worden.

loud apparel

Eyecatcher in grafisch upside-down

Eyecatcher van deze geweldige grafische collectie is het maillot met de upside-down woorden en de hoody met de smiley van dik zwart tape. Edgy, rauw en stoer.

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: