Winter 2015 | MOLO

MOLO staat altijd voor eigenzinnige ontwerpen. Voorzien van grote graphics en foto images zijn ze duidelijk aanwezig en lekker urban. De wintercollectie van dit Deense merk stelt da nook niet teleur. Een bite bij MOLO.

Ontwerpen met een footprint vind ik altijd leuk om te combineren, zeker in een outfit voor jongens. MOLO heeft in haar wintercollectie weer meerdere super leuke en stoere shirts voor zowel jongens als meisjes. Ideaal om te mix and matchen, zeker door de grijs/zwarte basis.

look-book-AW15_salg_Side_062_RGB_HIGH

Eyecatcher in de collectie is dit seizoen zeker het shirt met op de schouder een ratje. Het is zo’n sterk beeld dat ik even twee keer moest kijken zonder een gil te slaken. Een echte must have voor stoere jongens.

molo-wintercollectie-2015-love4kidz

Ook de sweater en het shirt met de voetbal print vind ik super leuk. Ideaal met jeans of jog. Deze gaat zeker de weg naar de kledingkast van mijn binken vinden.

look-book-AW15_salg_Side_005_RGB_HIGH

Voor meiden vind ik de jersey jurk met de vrolijk gekleurde vogeltjes super leuk. Zeker als het wat donkerder wordt buiten is dit wel een opvallend statement. Niks winterblues … we blijven zomers denken.

molo-wintercollectie-2015-love4kidz

En om in vrolijke sferen te blijven kiezen we als super statement voor de vrolijke gele smiley. Probeer dan maar eens niet te glimlachen.

look-book-AW15_salg_Side_025_RGB_HIGH

Molo | 2 t/m 14 jaar | prijzen van €40 voor een sweater tot €130,- voor een jas | verkrijgbaar via Melijoe

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

One Response to "Winter 2015 | MOLO"

  1. Sonja says:

    Superstoer!
    Sonja onlangs geplaatst…My Lucky no7 (and two)My Profile

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: