Winterse uitvoering Bugaboo Cameleon3 Sahara

De Italiaanse kunstenares Alessandra Roveda heeft van de Bugaboo Cameleon3 Sahara kinderwagen ene prachtige winterse uitvoering gemaakt. Door hem helemaal in wol te verpakken maakte ze van dit alledaags object een kunstwerk.

De Cameleon3 Sahara is het laatste paradepaardje van Bugaboo. Geïnspireerd door de warme, honingkleurige duinen van de woestijn is er gekozen voor een gedistingeerde natuurlijke beige kleur in combinatie met handgestikte en leder-look details. Hierdoor krijgt de kinderwagen een onconventioneel, elegant en stoer uiterlijk.

Bugaboo cameleon3 sahara

Door de zonnekap, het matras en de voetenzak met gewatteerde katoen te bekleden ontstaat een winterse associatie van warm, knus en behaaglijk. Het canvas beschermt tevens tegen onstuimig wintersweer en brengt in de zomerdagen de beoogde verkoeling. Diverse items zijn uitgevoerd in leer-look om de kinderwagen dat extra beetje stijl te geven.

Bugaboo cameleon3 sahara

Speciaal bij de Cameleon3 Sahara ontwierp Bugaboo een stijlvolle wollen deken in zacht grijs. En juist deze wollen deken inspireerde kunstenares Allesandra Roveda tot het omhullen van de Bugaboo in een wollen jasje. De kleuren die voor het kunstproject zijn geselecteerd hebben dezelfde tinten als haar originele variant: diverse honing en beige tinten. Zo blijft de kinderwagen een elegante verschijning zowel als gebruiksartikel als kunstobject.

De Bugaboo Cameleon3 Sahara (€ 1049 ) is verkrijgbaar bij geselecteerde winkels wereldwijd zolang de voorraad strekt. Bezoek Bugaboo voor een winkel bij jou in de buurt. Meer weten over kunstenares Alessandra Roveda

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: