Woolmark collectie by Bugaboo

Het is weer tijd voor de Bugaboo Woolmark Collectie! Met deze zuiver wollen dekentjes, seat liner en matrasje hoop je toch op een heel koude winter. 

Als de winter komt, krijg ik altijd het gevoel me op te sluiten in huis. Kaarsjes aan, dekentjes op de bank, haardvuur, kerstboom en warme chocolademelk met slagroom. Pas dan mag het koud worden, heel koud. Ik zit lekker binnen.

bugaboo-woolmark-collectie-love4kidz-2

Door de Bugaboo Woolmark Collectie begin ik daar toch anders over te denken. Deze wollen items zijn namelijk ideaal geschikt om de kou te trotseren. Zo heb je een seat liner met een voorzijde van 100% wol en een achterkant van een dikke grijze jersey. Hoe lekker warm zal je kindje daar op liggen tijdens een wandeling door de vrieskou? Natuurlijk dek je je kindje toe met een van de prachtige dikke warme dekens uit dezelfde Bugaboo collectie. Verkrijgbaar in grijs, oud roze of crème. De deken is van 100% merinowol en hierdoor heel zacht en lekker warm. Naast dat de Woolmark Collectie warm is, is het ook temperatuur regulerend. Ideaal voor kleine kindjes die nog moeite hebben hun warmte vast te houden. Het zuivere wol is geschikt voor de gevoelige babyhuid.

bugaboo-woolmark-collectie-3

Bugaboo Cameleon Wool Collection | Deken in 3 kleuren €99,95 | Matras €44,95 | Seat liner €99,95 | verkrijgbaar via Babypark

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: