Wonen in de tuin als een Hobbit

Een tuinhuisje voor kinderen spreekt altijd tot de fantasie. Heel veel leuke en verrassende momentjes beleven ze in deze kleine ‘grote’ mensen huisjes. Dat de fantasie met de Hobbit huisjes helemaal gestimuleerd worden, zal je niet verbazen.

Het verhaal van Tolkien ‘In de ban van de Ring’ zullen je kids waarschijnlijk niet kennen. Maar dat is ook helemaal niet nodig. Het ontwerp van de Hobbit huisjes spreekt al tot de verbeelding. De huisjes met ronde daken zorgen er voor dat elk kind in een fantasie wereld duikt. En door de ruimte binnen, kan er ook echt in gespeeld worden. Een echt mini-huisje.

Hobbit house, tuinhuis, speelhuis

Elk Hobbit huisje kan worden voorzien van je eigen favoriete kleuren. Zo past het tuinhuisje qua stijl altijd in je tuin en start je  je eigen sprookje. Het dak, de voorzijde, maar ook de deur en het raam kun je in heel veel gewenste kleuren laten schilderen. Hoe je het huisje verder aankleedt is natuurlijk aan jezelf, maar wij kunnen ons voorstellen dat met een stapel mooie stenen aan de voorzijde, een kabouterbankje en een leuk interieurtje er een Hobbit huisje ontstaat waar zelfs de echte Tolkien fan van achterover slaat.

Hobbit house, tuinhuis, speelhuis

Hobbit huisje | verkrijgbaar in verschillende afmetingen | prijzen vanaf 2.100,-

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: