Yporqué | een winter vol Superhelden

Elk kind is een superheld en dat willen ze bij Yporqué benadrukken met hun geweldige wintercollectie. Speel dit najaar de held met de super coole hoodies en strakke rock shirts met geluid.

Yporqué maakt kinderkleding met een knipoog. Elk item heeft een ‘verborgen’ grapje of extraatje. Geweldig voor kids die altijd opzoek zijn naar dat ene ‘gekke’ shirt of grappige jasje. Het superhelden t hema van Yporqué voeren ze dit najaar door met strakke hoodies met een heus superhelden-masker als capuchon. Zo wordt gewone kleding op een simpele manier betrokken bij het spelen. En uitgespeeld? Dan zet je je capuchon gemakkelijk weer af en ben je weer helemaal jezelf …

Yporque AW12-13

Ook de shirts met geluidsfragmentjes blijven leuk om als extraatje in je kledingkast te hebben hangen. Zo is de print niet alleen grafisch en fashionable, maar onderstreept het geluid ook nog eens de print waardoor creativiteit en fantasie worden gestimuleerd.

Let’s play this winter

Yporqué is onder andere verkrijgbaar bij Broer & Zus Kijk voor meer informatie op Yporqué

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: