Zakelijk

Beetje saai, maar toch noodzakelijk is deze Business pagina. Hieronder vind je alle informatie over mogelijkheden tot samenwerkingen, adverteren en natuurlijk de daarbij behorende cijfers.

Achtergrond informatie

Love4Kidz is opgericht in 2012 door Marieska Visser. Na jarenlang bij diverse uitgeverijen te hebben gewerkt als redacteur en eindredacteur werd door de komst van mijn tweede kindje Love4Kidz.nl geboren. Love4Kidz is een online lifestylemagazine voor ouders en grootouders, maar zeker ook voor kinderen zelf. Iedere dag komt er een blog online die een kijkje geeft wat er leeft in de wonderlijke wereld van het kind.

Mogelijkheden tot samenwerken

Heb je een bedrijf of product op het gebied van kinderen, dan zijn er talloze mogelijkheden om hier op Love4Kidz extra aandacht aan te besteden. Natuurlijk staan we open voor creatieve ideeën en bijzondere mogelijkheden. Heb je een ‘wild’ plan neem dan contact met me op via marieska@love4kidz.nl

  • Producttesten

Het is mogelijk om je product aan een test te onderwerpen door het Love4Kidz Testteam. Zij beoordelen het product niet alleen op uiterlijk en handigheid, maar ook op kindvriendelijkheid, aantrekkelijkheid en alle vragen waar u als volwassene wellicht niet meer aan denkt. De kosten voor het inzetten van het testteam zijn altijd in combinatie met het behouden van het geteste product.

  • Advertorial

Het is mogelijk een advertorial (sponsored redactioneel artikel) op Love4Kidz te plaatsen. Hier zijn echter – anders dan bij een redactioneel artikel – kosten aan verbonden. U levert hiervoor beeldmateriaal en tekst aan die door de redactie wordt herschreven tot een ‘artikel’. Echter zal boven het artikel duidelijk vermeld worden dat het om een advertorial gaat, dit om verwarring tussen journalistiek en marketing te voorkomen.

  • Giveaway

Iedere week organiseert Love4Kidz in samenwerking met een bedrijf een winactie. Dit is een leuke positieve manier om bezoekers kennis te laten maken met uw product of dienst. Een winactie staat 2 weken op de frontpage van Love4Kidz en wordt vergezeld van een redactioneel artikel. De winactie kan in combinatie met de nieuwsbrief.

  • Nieuwsbrief

Love4Kidz verstuurt om de 2 weken een nieuwsbrief naar ruim 3.500 abonnees en 3.000 Twitter volgers en 1662 Facebook Friends. Deze nieuwsbrief staat in het teken van 1 winactie + bijbehorend artikel De nieuwsbrief is hierdoor een uitgelezen mogelijkheid om een nieuw product onder de aandacht te brengen van de lezers van Love4Kidz. Het is alleen mogelijk een sponsored Nieuwsbrief aan te vragen in combinatie met een Giveaway of Testteam-test.

Persberichten

Persberichten zijn altijd welkom. Zo blijven wij en onze lezers op de hoogte van de allernieuwste producten en diensten op het gebied van kinderlifestyle. Wij stellen het op prijs als u ons toevoegt aan uw persbestand met de volgende n.a.w gegevens:

Love4Kidz | t.a.v Marieska Visser | Julianalaan 14 | 2661 EL Bergschenhoek | marieska@love4kidz.nl

Note: het toesturen van een persbericht levert geen garantie voor publicatie op Love4Kidz.