Zo Tof kan een peuterbed zijn

Nadat een kindje het ledikant is ontgroeid, begint de zoektocht naar het perfecte peuterbed. Welk bedje past het beste in het kamertje en hoe tover je een babykamer om tot een TOF kinderkamertje. Ukkepukmeubels heeft een perfect peuterbed dat naar eigen smaak samen te stellen is. TOF!

Het peuterbedje van Ukkepukmeubels doet de fantasie prikkelen. Niet alleen omdat je kan kiezen uit verschillende kleuren (die zelf samen te stellen zijn). Vooral door de vele details. Onmiskenbaar is het peuterbedje een auto. Zo zitten er wielen aan het bedje die  echt draaien en vind je er grepen aan voor- en achterzijde. Niet voor niets kreeg het bedje terecht de naam ‘TOF’. Dat is hij ook … super tof!

peuterbed_Tof_ukkepukmeubels_3peuterbed_Tof_ukkepukmeubels_2

Het design is strak en hierdoor gemakkelijk in een interieur in te passen. Zeker gezien de drie natuurlijke kleuren waarin het bedje verkrijgbaar is. De wielen zijn verkrijgbaar in vier kleuren en naar eigen inzicht te combineren met het bed. Het bedje is door de wielen eenvoudig te verplaatsen.

ukkepukmeubels-1ukkepukmeubels-peuterbed-tof-4

TOF Peuterbed | buitenmaten bed: 155x80x54 cm lhb | matrasmaat: 150×70 cm | €439,- | verkrijgbaar via Ukkepukmeubels

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

One Response to "Zo Tof kan een peuterbed zijn"

  1. Sonja says:

    Ooh helemaal te gek! Ik vind hun ledikantjes al zo mooi!

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: