Zoektocht naar het perfecte Smartphonehoesje

Naast moeder van 3 kids ben ik ook eigenaar van Love4Kidz.nl. Deze twee titels bieden mij de vrijheid om ongegeneerd met mijn smartphone bezig te zijn. Immers leg ik als mama de momentjes van mijn kinderen vast en voor Love4Kidz hou ik dagelijks mijn social media kanalen bij via mijn mobieltje. Een innige relatie die vraagt om het perfecte smartphonehoesje.

Een zoektocht naar een nieuw – lang levend – smartphonehoesje voor mijn iPhone brengt mij uiteindelijk online. Want in de stenen winkels kan ik niet slagen. Immers wat is er nu leuker dan een origineel hoesje te hebben. Het idee om zelf iets te ontwerpen met mijn eigen foto’s blijft in mijn hoofd spoken tijdens mijn zoektocht. Geen knalroze siliconen exemplaar met konijnenoren voor mij. Ik besluit voor een persoonlijk hoesje te gaan, waar ik elke dag met heel veel plezier naar wil en kan kijken.

De online aanbieders van persoonlijke hoesjes zijn er legio. Toch mis ik bij alle shops 1 belangrijk detail: ik wil mijn ontwerp kunnen bekijken. Niet alleen statisch van voren en van achteren, maar rondom. Zo kan je beter bepalen of je foto mooi doorloopt en of het geheel goed is.

b2ctelecom-love4kidz-smartphonehoesjes

Uiteindelijk vind ik de perfecte aanbieder van DIY hoesjes die je ook nog eens kan bekijken door je ontwerp te roteren. Ik besluit aan de slag te gaan door te kiezen voor ‘Hoesje ontwerpen‘. Nu kan ik het type toestel aanklikken en heb ik keuze uit een aantal voorbeelden aan hoesjes. Mijn favoriet is de witte Bookstyle Case. Een hoesje dat dicht geklapt kan worden en door middel van een magnetische sluiting vast gaat. Na deze keuze kom je gelijk in het ontwerpprogramma en kan je een foto uploaden. Kleur, effect, tekst en standaard cliparts zijn kinderlijk eenvoudig toe te voegen aan je ontwerp. Zo wordt je hoesje helemaal uniek.

b2ctelecom-love4kidz-smartphonehoesjes

Nu voor de grand finale. Als je benieuwd bent naar het resultaat dan klik je op ‘Preview’. In het pop-up-scherm zie je je ontwerp dichtvouwen op je scherm. Met de rotatiepijl kun je je ontwerp ronddraaien zodat je het volledig kan beoordelen. Staat de tekst goed, is je foto goed uitgelijnd en vind je de kleuren goed. Alles zie je alsof je het hoesje al in je hand hebt. Naast een dichtgevouwen voorbeeld kan je je ontwerp ook uitvouwen. Ideaal! Eventuele correcties kun je gemakkelijk verwerken in je ontwerp.

b2ctelecom-love4kidz-smartphonehoesjes b2ctelecom-love4kidz-smartphonehoesjes b2ctelecom-love4kidz-smartphonehoesjesb2ctelecom-love4kidz-smartphonehoesjes

 

Na een avondje knutselen heb ik uiteindelijk mijn ontwerp klaar en geperfectioneerd. Dat ik het echte ontwerp al binnen 4 dagen in handen heb is nog eens een extra voordeel. Niks lang wachten en een super goed kwaliteit. Ik wed dat dit hoesje heel lang mee gaat in mijn drukke sociale online bestaan.

B2CTelecom-love4kidz-smartphonehoesje-4B2CTelecom-love4kidz-smartphonehoesje-6 B2CTelecom-love4kidz-smartphonehoesje-5

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: