Zoeteliefje | unieke persoonlijke chunks

Er is een nieuwe rage: chunks. Prachtig versierde drukknopen die je op een leren armbandje ‘drukt’ om zo je eigen unieke sieraad te creëren. Eindeloos stylen met de honderden chunks die er bestaan. Nog meer uniek en persoonlijk? Dan ga je naar Zoeteliefje en laat je je eigen foto- of tekstchunk maken. Kies een foto van je kindjes en maak zo je eigen armband nog meer ‘van jou’.

Zoeteliefje maakt op aanvraag de chunks helemaal zelf. Mail je bestelling door en voeg daar aan toe een foto die jij graag op je chunk zou willen zien. Binnen een aantal dagen ontvang je jouw eigenunieke chunk om de show mee te stelen.

Zoeteliefje persoonlijke chunksZoeteliefje persoonlijke chunks

Naast foto’s is het ook mogelijk om een afbeelding, tekst of logo in een chunk te laten veranderen. De mogelijkheden zijn eindeloos zodat je altijd de juiste stijl kunt vinden die bij jou past. Let bij de teksten wel op dat het niet te lang wordt. Een chunk is immers maar 1,8 cm en binnen deze ruimte moet de tekst wel leesbaar blijven. Maar ook hierin wordt je goed geadviseerd door Kimm van Zoeteliefje.

Zoeteliefje persoonlijke chunksZoeteliefje persoonlijke chunks

Nog niet in het bezit van een armband? Geen nood: bij Zoeteliefje hebben ze ook een keur aan verschillende soorten. Diverse kleuren, maten en lengtes. Ideaal om een keer te wisselen. Helemaal leuk zijn de mama- en kinderarmbandjes. Zo kies je samen met je kindje de chunks en heb je een prachtig sieraad voor nu en later.

Zoeteliefje persoonlijke chunksZoeteliefje persoonlijke chunks

Wat zo leuk is aan de chunks, is dat je eindeloos kunt variëren. Je hoeft niet meer te kiezen voor een speciale kleur. Op elke armband passen 3 (soms 6) chunks en deze kies je zelf. En door de vele verschillende stijlen kun je eindeloos afwisselen.

Armbanden en kinderarmbanden zijn vanaf €7,50. De chunks kosten €2,50.Customized chunks zijn vanaf €3,-. Voor informatie en voorbeelden kun je kijken op Zoeteliefje

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: