Zomerschoenen met een Ibiza tintje | Braqeez

Ook deze zomer is het helemaal hip: Ibiza-stijl. Lekker losse katoenen en linnen jurkjes, veel ruches, kant, bloemen en natuurlijk mooie geweven items. Naast armbandjes, kettingen, sjaals kan je deze geweven patronen ook terug vinden op de zomerschoenen van Braqeez. Deze mogen dan ook in de schoenenkast van een echt Ibiza-meisje niet ontbreken.

Ibiza stijl is fris, los en helemaal zomers. Zodra de eerste zonnestralen de bodem raken, krijg ik het gevoel dat de vesten, jeans en vooral de dikke schoenen uit moeten. Om vervangen te worden door luchtige stoffen, mooie rokken, kanten tuniekjes en bloemen in het haar. Eigenlijk horen daar ook een paar mooie slippers bij, maar met het Nederlandse weer is dat niet altijd zo geschikt. Niks leuker dan een paar schoenen te vinden die precies in de stijl passen, maar die wel het Nederlandse weer kunnen trotseren.

Waar moet je op letten bij het kopen van kinderschoenen?
Lees onze blog ‘Het kopen van de perfecte kinderschoen

braqueez zomerschoenen kinderschoenen meisjesschoenen ibiza hippie sneakers

Braqeez zomerschoenen go Ibiza

De Ibiza-stijl gympen van Braqeez zijn dan een perfecte keuze. Naast dat ze de mooie zachte kleuren van Ibiza hebben staan ze prachtig onder zowel een broek als een lange rok. De zilveren accenten in de veters en de afwerking zorgen voor een glimmende knipoog. De kleurrijke details aan de zijkant doen denken aan de geweven kralen-armbandjes waar Ibiza-lover no.1 Yolanthe Sneijder-Cabau beroemd mee is geworden.

braqueez zomerschoenen meisjesschoenen kinderschoenen love4kidz

Door de lichte kleuren van de sneakers ogen ze op en top zomers en een perfecte afwisseling met de slippers voor een warme dag. De sneakers van Braqeez zijn volledig van leer en voorzien van een gezond voetbed. Goede schoenen dus om de hele dag op te lopen en toch hip en hot te zijn. De rubberen zolen zijn stevig, maar flexibel genoeg om de voet op een gezonde manier te laten afrollen tijdens het lopen.

braqueez zomerschoenen meisjesschoenen kinderschoenen ibiza love4kidz

 braqueez zomerschoenen meisjesschoenen kinderschoenen ibiza love4kidz

De schoenen sluiten met een rits aan de zijkant, maar kunnen ook geopend worden met de veters. De afwerking rond de hiel is voorzien van kleine details. Zo loopt er een gehaakte rand rond de achterkant van crème gekleurd touw. Dit combineert mooi met het leer met zilver accenten.

 

Ibiza here we come

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: